Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Een vrolijk Kerstcadeau - van Lightspeed, voor jou

Een vrolijk Kerstcadeau - van Lightspeed, voor jou

De Kerstman op een rode scooter in plaats van een slee – klinkt gek? Toch gebeurde het in Amsterdam en sinds gisteren kun je op onze Facebookpagina een video hiervan bekijken. Samen met onze Field Support specialist verrast de Kerstman onze Retail en Restaurant klanten in Europa met een mooi cadeau: de allernieuwste Lightspeed iPad stand!

Helemaal klaar voor het nieuwe jaar

Met de nieuwste Lightspeed iPad stand ben je optimaal voorbereid voor de Kerst én het nieuwe jaar. Voortaan ligt jouw iPad kassa niet meer op de toonbank of op tafel, maar in de handige stand. Gemakkelijk opgezet, fijn in de bediening en bovendien een goede bescherming voor jouw iPad.

Tech support aan huis

Technische hulp op locatie nodig? Dan komt Lightspeed voortaan gewoon naar je toe! Vanaf 2018 zullen wij een aantal support vragen van onze klanten persoonlijk afhandelen en bij een deel van onze klanten op bezoek gaan. Voorlopig zal dit enkel in Amsterdam gebeuren, maar er zijn plannen om dit uit te breiden naar de rest van Europa en Noord-Amerika. Gewoon op de rode Lightspeed scooter, van hoofdkantoor helemaal tot aan de voordeur.

Onze Field Support specialisten helpen je met verschillende tech issues. Van installatie, personeelstraining, troubleshooting op locatie of het ondersteunen van de eerste dag met het Lightspeed kassasysteem. Praat met een van onze experts voor meer informatie.

Geniet nog even na…

Onze klanten waren blij en dit willen wij graag nog even in beeld brengen. Bekijk hieronder de Holiday iPad Give Away video!

Alvast een vrolijke Kerst toegewenst.

Lightspeed

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.