Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Waarom de horeca een POS systeem nodig heeft

Waarom de horeca een POS systeem nodig heeft

Het kan zijn dat je al jaren lang een succesvol café runt met een kladblokje. Of misschien heb je in jouw restaurant een ouderwetse kassa in gebruik. Nee? Geen van beiden? Dan blijft er nog maar één mogelijkheid over: je gebruikt een POS kassasysteem.

Elke horecazaak is anders, maar wil je verder groeien dan is het noodzaak om zo efficient en gestroomlijnd te werken. Met een POS kassasysteem in de cloud kun je jouw hele horecazaak managen. Van bestelling tot betaling. Het is er op gericht dat jij je kunt focussen op groei en klantenservice.


Hoe kan een POS kassasysteem jouw café of restaurant laten groeien?

Bepaal de opstelling

Laat gasten afrekenen waar ze maar willen. Koppel je kassasysteem met een mobiel pinapparaat en print een eigen ontworpen kassabon. Alles kan vanaf je iPad of iPhone. In je café, op het terras, op de markt of zelfs in een food truck.

Lightspeed past zich aan, aan jouw plannen. Of je de bediening nu een iPad wilt geven of liever een traditionele opstelling wilt.

Bied de beste service en leer je gasten kennen

“Goedenavond Tom! Leuk je weer te zien. Kan ik weer een gin-tonic voor je inschenken?” Top toch? Als je jouw klanten zo kunt onthalen in jouw café? Met Lightspeed’s POS kassasysteem kun je klantprofielen aanmaken. Hierdoor kun je gerichte acties doen: nodig mensen uit voor een proeverij of lok ze met speciale avonden. Weten wat de klant wil, werkt altijd in je voordeel.

Maak de juiste keuzes voor je menu en bedrijf

Pas je menu aan op de informatie die je krijgt vanuit je kassasysteem. Met een cloud-gebaseerd horeca kassasysteem met rapportage kan je je voorraadbeheer volgen, krijg je inzicht in je best verkochte producten en analyseer je de winst. Wij geven je de tools om de juiste beslissingen te maken en zo te groeien.

Maak je geen zorgen over je gegevens

Met een kassasysteem in de cloud heb je altijd en overal toegang tot je menu, rapportage en verkoopdata. Lightspeed biedt ook een back-up 4G/LTE en offline server-oplossing, zodat je altijd kunt afrekenen. Ook wanneer je even geen internet connectie hebt.

Verbind de tafels met de keuken

Wanneer er een bestelling wordt opgenomen met de iPad of iPhone kan deze direct doorgestuurd worden naar de keuken of bar. Zowel het keukenpersoneel als de bediening heeft zo meer overzicht op de bestelling. Een extra optie is het kitchen display, hiermee heb je nooit meer last van wapperende bestelbonnen.

Bespaar ruimte

Lightspeed Restaurant’s POS neemt maar weinig ruimte in beslag — een bonprinter, geldlade en een iPad of iPhone is het enige dat je nodig hebt om je hele bedrijf te runnen.

Meer weten wat Lightspeed kassasystemen voor jouw cafe of restaurant kan doen? Maak een vrijblijvende telefonische afspraak met een POS specialist en kom erachter wat een modern kassasysteem kan doen om jouw horecazaak te laten groeien. Of kijk gerust rond in je eigen demo-account.

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor jou.

Alle tools om jouw onderneming te groeien, direct in je inbox.

Bekijk meer onderwerpen