Alles wat je nodig hebt om online te verkopen

Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .

Randy van ABOUT Lifestyle.

Draait op Lightspeed Retail en eCom sinds 2016.

Lightspeed eCom werkt voor jou

Succesvol online verkopen? Lightspeed eCom is dé meest volledige webshop software voor efficiënt voorraadbeheer en SEO geoptimeerde webshops - met de mooiste designs.

20%

gemiddelde groei in jouw eerste jaar

50 000

klanten in meer dan 100 landen

€12M+

jaarlijkse transacties verwerkt

24/7

support voor jou, altijd en overal

50.000 ondernemers vertrouwen al op Lightspeed

Café Couture

"Ik vond het fantastisch dat ik bij een firma terecht kwam die al aan gedacht had waar ik nog aan moest denken"

Start jouw eCommerce demo

Gratis 14-daagse proefperiode

Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en privacybeleid .

Hoe helpt Lightspeed mij bij de opzet van mijn webshop?

Lightspeed eCommerce biedt alle tools om in een korte tijd een professionele webshop op te zetten. Zo biedt de Lightspeed Theme Store meer dan 60 webdesigns die allen naar eigen smaak aanpasbaar zijn. Daarnaast kun je gebruik maken van de vele Lightspeed Apps voor bijv. SEO optimalisatie, pakketverzending en internationale verkoop. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Klopt het dat ik bij Lightspeed mijn webshop en winkel met elkaar kan synchroniseren?

Ja, dat klopt. Wij noemen het Omnichannel. Dit betekent dat je je online en offline voorraad en verkopen terug kunt vinden in het Retail kassasysteem. Zo heb je alle klantgegevens, producten, voorraad en verkoopdata op één plek. Dankzij de cloud zijn alle bedrijfsgegevens toegankelijk via verschillende devices (iPad, iPhone of laptop).

Wat is het voordeel van een SaaS platform?

SaaS is geschikt voor iedereen die snel een professionele webshop wilt opzetten. Wil je de webshop-content aanpassen, een nieuwe webpagina toevoegen of de gehele webshop een nieuw design geven? Dat kan eenvoudig met een SaaS platform, zelfstandig zonder een externe developer. Daarmee bespaar je veel tijd en voorkom je hoge kosten.

Hoe veilig is mijn Lightspeed webshop?

Alle Lightspeed webshops kunnen beveiligd worden met een SSL-certificaat. Dit is een cryptografische sleutel die zorgt voor een veilige verbinding voor data-uitwisseling. De SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje in de zoekbalk, het woord ‘Veilig’ en de ‘https://’ in de URL. Dit is bijzonder belangrijk voor klanten die via zoekmachines willen zien of een website SSL beveiligd is.

Hoe koppel ik een domeinnaam aan mijn webshop?

Je kunt een domein registreren bij hostingpartijen. Via de hostingpartij kun je een domein op twee manieren koppelen: via een Nameserver-koppeling of een DNS-koppeling. Bij een Nameserver-koppeling loopt zowel jouw webshop als jouw e-mail via Lightspeed. Wil je liever volledige controle houden over jouw e-mail? Kies dan voor een DNS-koppeling. Onze experts geven je graag advies op maat.