Kies voor het snelst groeiende
e-commerce platform van Europa

Groei sneller dan ooit. Bij Lightspeed heb je toegang tot
de nieuwste functies en toepassingen op gebied van e-commerce.

Ondernemen op het beste e-commerce platform in de cloud

Ondernemen op het beste e-commerce platform in de cloud

Makkelijk in gebruik
Beheer al je voorraad en bestellingen op één plek. Lightspeeds e-commerce platform werkt met de meest gebruiksvriendelijke software die er is. Je hebt geen technische kennis nodig om je webshop succesvol te maken. Ons support team helpt je daarbij.

Verover de wereld
Verleg je grenzen, bereik internationale markten. Snel, makkelijk en succesvol. Lightspeed ondersteunt 14 talen en biedt een breed aanbod van lokale verzend- en betaalmethoden. Beheer meerdere winkels binnen één omgeving en ken gebruikerslevels toe. Online verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Op grote schaal verkopen

Op grote schaal verkopen

Op grote schaal online verkopen
Wij vinden dat merken zich volledig moeten kunnen focussen op de marketing van hun product. Daarbij wil niet bezig hoeven zijn met technisch onderhoud, dat doen wij voor je. Lightspeed is de ultieme oplossing voor merken en winkeliers met grote ordervolumes.

Ons motto
"Wij vinden dat marketing je eerste zorg zou moeten zijn, niet het technisch onderhoud van je webwinkel."

Show them what you got!

Show them what you got!

50+ Responsive designs
Bied je bezoekers dezelfde ervaring als een winkel in de straat. Laat ze rondkijken, inzoomen, geef koopsuggesties, maak het ze makkelijk om jouw producten te ontdekken.

Volledig aanpasbaar
Ga voor een look & feel die helemaal aansluit op jouw merk, zodat offline naadloos overgaat in online. Bekijk onze theme store of doe inspiratie op bij andere merken. Je kunt elk design veranderen met onze HTML/CSS-editor of laat één van onze partners ontwerpen.

Boost je marketing

Boost je marketing

Alle marketing tools
Lightspeed levert alle tools om je nog succesvoller te maken. Met onze software bedien jij de knoppen: verhoog bezoekersaantallen en conversie. Gebruik real-time data om grip te krijgen op verlaten winkelwagentjes, online beoordelingen en terugkerende klanten. Schrijf een blog of stuur nieuwsbrieven. Boost je marketing met onze ingebouwde marketingtools of Apps.

Omnichannel
Creëer een naadloze overgang tussen al jouw winkels, online of offline. Breng je klanten in contact met jouw merk op elk mogelijke manier. Wees waar de klant is, of dit nu in de winkelstraat is, in een koffiebar of thuis. Met Lightspeed zijn jouw producten te koop via de toonbank, laptop, tablet en mobiel.

Lightspeed webshops zijn Google-licious.

Lightspeed webshops zijn Google-licious.

De beste vindbaarheid
De techniek maakt het mogelijk rich snippits aan te maken, maar ook je eigen URL’s te kiezen, uiteraard geven we index-pagina’s door aan de zoekmachines. Deze en 200+ andere voorwaarden in onze software zorgen ervoor dat jouw webshop optimaal vindbaar is. Ranking is niet het enige resultaat, wij zorgen er ook voor dat jouw producten er knap uit zien, met een scherpe afbeelding en de juiste omschrijving.