• Afbeelding

Cloudfact is een facturatie-tool voor Lightspeed restaurant

  • Met Cloudfact maak je (maandelijkse) elektronische facturen aan voor je vaste klanten
  • Klanten-informatie, betaalwijzen en meer, worden geïmporteerd uit je Lightspeed kassa
  • Restaurant-tickets worden samengevat, terwijl de verkoop van wijn, olie en meer, gedetailleerd op de factuur komt
  • Cloudfact voldoet aan de Belgische belastingwetgeving

“Maak in een oogwenk je elektronische facturen, gebaseerd op de Belgische UBL-standaard, die door nagenoeg alle boekhoudsofware programma’s worden ingelezen.”

Uitgebreide omschrijving

Cloudfact maakt met één klik verkoopfacturen aan die automatisch worden ingelezen in je boekhoudsoftware.

Tijdens de setup wordt Cloudfact gesynchroniseerd met je Lightspeed kassa en worden alle tafels en vloeren ingelezen. Hierna kan je de tickets van een bepaalde periode (week/maand/kwartaal) inlezen, en worden deze automatisch omgezet in één factuur per klant.
Deze factuur kun je eenvoudig afdrukken, of naar je klant toe mailen. De lay-out van de facturen is in grote mate aanpasbaar naar jouw huisstijl.

Met één klik kan je de betaalstatus van je facturen bijwerken, en kun je jouw klanten betaalherinneringen sturen. Vanuit je Lightspeed kassa kun je eveneens tekstregels aanmaken die op de factuur verschijnen (bvb. relatiegeschenk, business-lunch, productvoorstelling, …)

Met Cloudfact kun je ook zeer eenvoudig offertes, bestellingen en leveringsbonnen aanmaken. Je klanten kunnen je factuur daarbij ook in hun boekhoudsoftware automatisch verwerken (zie onze website voor een lijst met compatibele software).

Over ons
Wij onderscheiden ons door de persoonlijke aanpak van een klein bedrijf, gecombineerd met de professionaliteit van een multi-national.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie: Boekhouding integratie

Product: Restaurant

Ontdek meer