• Afbeelding

Nostradamus

Alles-in-één online oplossing voor personeel-, gasten- en keukenmanagement Nostradamus is dé online oplossing voor horecaondernemers die grip op hun operatie willen. Nostradamus draagt bij aan:
  1. Lagere Personeelskosten door: verminderen direct en indirecte uren, verlagen loonkosten
  2. Verhogen brutomarge door: inzicht in de voorraad, grip op de inkoop
  3. Hogere omzet door; 24/7 reserveringen, voorkomen no-show, gastenbinding
Drie systemen in 1 pakket, die ook afzonderlijk in te zetten zijn.

Personeelsplan

Dé optimale personeelsplanning maak je door de perfecte afstemming van de verwachte drukte en het aantal beschikbare medewerkers. Het resultaat: geen onverwacht tegenvallende loonkosten en tevreden gasten. Geen administratieve fouten meer, want de digitale urenregistratie is gekoppeld aan het verloningspakket. Bij jou werken? Dat is efficiënt en sociaal. Want medewerkers kunnen snel schakelen, met jou en met elkaar. Bovendien weten ze waar ze aan toe zijn. De personeelsapp geeft ze direct inzicht in het rooster, gewerkte uren en resterende vakantiedagen. Het personeelsplan van Nostradamus maakt het allemaal mogelijk.

Management app

Overal en altijd erbij zijn. Live inzicht in omzet, productiviteit, loonkosten en gastenaantallen en bestedingen. Je kunt altijd bijsturen, al ben je niet op locatie. Het kan met de Nostradamus Management app die live omzet en gastenaantallen uit Lightspeed combineert met de (live) geklokte uren. Referenties: Gert Jordaans – La Colline, De Nieuwe Wereld, Bodega en Friethuys ‘Eindelijk heb ik het perfecte totaalpakket gevonden’ “Nostradamus neemt ons enorm veel werk uit handen. Reserveringen, het rooster én managementinformatie; alles zit er in. Ik heb nu iets dat ik bij niemand anders kon vinden: een alles-in-één pakket.” Jan Franken – Croy ‘Met Nostradamus heb ik inzicht. En kan ik bijsturen waar nodig’ “Nu weet ik hoe de zaken erbij staan. Van elk filiaal, op elk tijdstip dat ik dat wil. Nostradamus rekent exact uit, voor alle filialen, wat we moeten inkopen en hoeveel medewerkers we moeten inplannen. In het voorraadbeheer is de receptuur de basis. Nu meten en weten we het verbruik per dag op basis van de verkopen uit de kassa versus en het theoretische verbruik op basis van de recepturen.”

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie: Personeelsplanning, Voorraad management

Product: Restaurant

Ontdek meer