Bereik internationale klanten

Met 16 miljoen mensen is Nederland voor een groeiende webwinkel al snel te klein. Wereldwijd is 1 op de 3 personen bereid om een aankoop te doen in een buitenlandse webshop mits het product goedkoper of de service beter is.

Denk groot, open een internationale shop

Denk groot, open een internationale shop

In Nederland wonen 16,8 miljoen mensen. In Duitsland ruim 81 miljoen. Ontdek een nieuwe afzetmarkt en open een webshop in het buitenland. De techniek laat het toe.

Verkoop in 14 talen en alle tijdzones
Je kunt jouw webwinkel daarom in 14 talen beschikbaar stellen, waarbij alle standaard elementen automatisch vertaald worden. Lightspeed eCommerce ondersteunt verschillende tijdzones, is bekend met buitenlandse regelgeving en koppelt met buitenlandse leveranciers en betaalsystemen.

Internationale webshop starten bekijk deze slideshare.

Lightspeed (voorheen SEOshop) heeft samen met Expo Consultancy in 2014 een presentatie gehouden over Internationaal Ondernemen. Terugkijken kan hier.

Bereik internationale klanten

Bereik internationale klanten

Internationale betaalmethoden

Lightspeed eCommerce is zeer geschikt voor internationale verkoop, met multi-currency functies. Lightspeed berekent automatisch de juiste prijzen op basis van de huidige wisselkoersen. Of je nu in Nederland, Duitsland of Indonesië wilt verkopen. B2C of B2B. Met Lightspeed is het mogelijk.

Webshop, sklep internetowy, ηλεκτρονικό κατάστημα, tienda online

Lightspeed is een internationaal platform: op dit moment kun je jouw webshop in 14 talen lanceren (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Turks, Portugees, Pools, Russisch, Noors, Deens en Zweeds). Extra talen zijn mogelijk op aanvraag.

Hoe gaat internationaal verzenden?

Hoe gaat internationaal verzenden?

Het versturen van je producten naar het buitenland kan een stuk lastiger zijn dan wanneer je deze alleen binnen de Nederlandse of Belgische grenzen verstuurt.

Welke producten mag je wel/niet versturen?
Welke vereisten zijn er voor de verpakkingen van producten?
Hoe kom je zonder problemen door de douane?
Hoe kan je je verzekeren tegen schade of verlies?

In dit whitepaper lees je 10 must-read tips om succesvol internationaal te verzenden.

Jouw website automatisch vertaald

Jouw website automatisch vertaald

Er staat veel tekst op je website. Niet alleen je productomschrijvingen, maar ook de menu's. Via de App van Simple Translate wordt je webshop binnen no-time vertaald. Bekijk hem in de App Store.

““Met Lightspeed (voorheen SEOshop) is het echt een kwestie van de juiste taal selecteren, de juiste valuta activeren en gaan!””