AdvertentiePlanet

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

 

  • Automatisch plaatsen, beheren en analyseren van je advertenties op alle relevante kanalen
  • Optimalisatie, onderhoud en monitoring door het AdvertentiePlanet team
  • Duidelijk overzicht van je advertenties, kosten en statistieken

 


 

"Bij AdvertentiePlanet kun je automatisch adverteren op alle relevante gratis, betaalde en internationale kanalen."

 

Waarom de Lightspeed - AdvertentiePlanet koppeling?

AdvertentiePlanet heeft uitgebreide real-time integraties en is eenvoudig te koppelen aan jouw productaanbod en voorraad. In het dashboard kun je je plaatsingen beheren en statistieken inzien.

 

Hoe werkt het?

Installeer de AdvertentiePlanet app in de Lightspeed appstore en klik op 'Geïnstalleerd. Ga naar app'. Je wordt nu doorgestuurd naar AdvertentiePlanet.nl waar je klikt op 'Koppelen' om een account aan te maken waaraan je shop automatisch gekoppeld wordt. Wij gaan nu aan de slag met de instellingen van je account, zodat je binnen no-time je producten kunt aanbieden op alle verkoopkanalen die gekoppeld zijn aan AdvertentiePlanet.

 

Dé tool voor online marktplaatsen

1. Full service

AdvertentiePlanet regelt gratis de eerste instellingen en koppelt initieel al je producten voor je, zodat je daarna meteen van start kan.

 

2. Gratis, betaald en internationaal verkopen

Plaats je producten eenvoudig op alle bekende Nederlandse verkoopkanalen zoals Marktplaats Admarkt, Bol.com, Google Shopping, Beslist en Kieskeurig. Verkoop je ook in het buitenland en heb je een internationale webshop? Gebruik dan één van de vele Europese verkoopkanalen zoals Amazon, eBay, Rakuten of Kelkoo. Naast betaalde marktplaatsen en shoppingsites, heeft AdvertentiePlanet unieke koppelingen met veel relevante GRATIS verkoopkanalen als aanvulling op je betaalde campagnes.

 

3. Performance meten

Bekijk hoe je advertenties het individueel en collectief doen met de mogelijkheid om uitgebreid te filteren en de historie op te vragen.

 

4. Alle tools die je nodig hebt

Een systeem dat iedereen snapt, maar waar je wel alles mee kan? AdvertentiePlanet is gemaakt voor webshop eigenaren, maar ook voor marketeers die hun campagnes willen optimaliseren.

 

5. Risicoloos 30 dagen gratis proberen

  • Gratis, Betaalde en Internationale marktplaatsen
  • Uitgebreid datafeed management
  • Uitgebreide rapportage van je advertenties bij de verschillende verkoopkanalen
  • Inclusief gratis set-up
  • Geen set-up kosten of opzegtermijnen en geen contracten

  

Prijzen

Klik hier voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden per accountsoort.

 

Over AdvertentiePlanet.nl

AdvertentiePlanet is een innovatieve multichannel tool van EasyAds in Breukelen. Ook de makers van o.a. Marktfeed.nl en Bolfeed.nl. EasyAds bestaat sinds 2006 en ontwikkelt mooie tools voor online marktplaatsen en verkoopkanalen.

 

Support

Bel of mail het AdvertentiePlanet team, we helpen je graag verder! [email protected] - een beller is sneller via 088 4800 800.

Voorbeeld