Age Verification + AdSpace

€7,00 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

LEEFTIJDS VERIFICATIE MET ADVERTENTIE RUIMTE

 

Elke webshop die alcohol, tabak of andere artiekelen verkoopt en rekening moet houden met legale leeftijd om de website te bezoeken, heeft deze app hard nodig. Age Verification is een app die nodig is om de leeftijd van bezoekers te verifiëren. Leeftijdsverificatie is in hoge mate aanpasbaar. Het is het eerste wat bezoekers zien, dus waarom zou u het ook niet voor marketingdoeleinden gebruiken? Onze app is aan te passen en linkerhelft van de app kunt u gebruiken voor marketing doeleinden bijvoorbeeld, heeft u gratis verzendkosten of iets in de aanbieding, laat het zien!! Direct op de eerste pagina waar men de leeftijd moet verificeren.


Kenmerken
Alles is aanpasbaar. Logo, achtergrondkleuren (links en rechts), alles wat essentieel is om deze app zo goed mogelijk af te stemmen op uw website. 
Linkerkant kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld Black Friday, Shipping-aanbieding of meer en u wilt dit zelfs laten zien in uw verificatie-app. Gewoon inloggen in uw Eriko dashboard en verander alleen de achtergrond en klaar! Waarom niet? Het is het eerste wat bezoekers zien, GEBRUIK HET!!!


Matching van uw winkel
Pas het zo eenvoudig mogelijk aan om de app passend te maken in bijvoorbeeld de kleuren van uw website

 

Ondersteunt elke taal

Aangezien de app volledig aanpasbaar is, kunt u elke gewenste taal gebruiken


Multi-verificatie
Aanpassen om welke reden dan ook. Verander het Drink Responsibly-gedeelte naar elke dienst waarvoor je het nodig hebt, het is aanpasbaar

 

Werkt op elk thema
Geen extra programmering nodig volledig klaar en gebruiksklaar op elke sjabloon
 
Lijst met functies
• Eenvoudige JA / NEE knopverificatie (ook deze is aanpasbaar!)
• Wijzig alle tekst
• Wijzig kleuren
• Voeg uw logo toe (mocht u dit gedeelte alleen als afbeelding willen gebruiken kunt u het logo ook niet uploaden zodat afbeelding volledig zichtbaar is
• Aangepaste achtergrondafbeelding uploaden (het linker- en rechterscherm is gesplitst, waarbij linkerkant afbeelding kan worden gebruikt en rechts het gedeelte voor de verificatie)
• Responsief en mobielvriendelijk


Hulp nodig? Neem contact met ons op via [email protected]

Voorbeeld