Automatic Watermarks

€9,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Bescherm uw productafbeeldingen met een watermerk
  • Met deze app bespaart uw tijd door automatisch een watermerk te plaatsen bij uw productafbeedlingen
  • Ook geschikt in combinatie met Google Shopping en Belist

 


 

"Bespaar tijd en bescherm uw productafbeeldingen met Automatic Watermarks"


Waarom Automatic Watermarks?

Voegt u nu steeds handmatig een watermerk toe aan uw productafbeeldingen? Of zou u graag uw productafbeeldingen voorzien van een watermerk? Het kost u al gauw meerdere uren per maand om dit handmatig te doen. Bespaar daarom nu uw kostbare tijd door gebruik te maken van de Automatic Watermarks app en richt u weer op het online ondernemen! Deze app zorgt ervoor dat al uw productafbeeldingen automatisch worden voorzien van een door u ingesteld watermerk.

 

U kunt de app ook gebruiken in combinatie met Google Shopping en Beslist! Via onze app kunt u eenvoudig een aangepaste productfeed ophalen en deze gebruiken voor Google Shopping en Beslist. In deze aangepaste productfeed worden enkel productafbeeldingen getoond zonder watermerk.

 

Hoe werkt het

Na de installatie belandt u direct in uw Apps Control Panel. U kunt een afbeelding uploaden, maar ook kiezen om tekst in te typen. U krijgt na het opslaan een live-voorbeeld te zien. Nadat u uw watermerk heeft ingesteld is het tijd om uw afbeeldingen te voorzien van uw watermerk. Via het menu aan de linkerkant kunt u via Automatic Watermarks > Tasks uw afbeeldingen "synchroniseren" met het watermerk. U kunt hier tevens kiezen voor een datum vanaf wanneer de app uw productafbeeldingen moet synchroniseren. Heeft u voorheen zelf een watermerk toegevoegd, en wilt u die overslaan, kiest u bijvoorbeeld dat de app alleen afbeeldingen synchroniseert vanaf de door u ingestelde datum.

 

Prijzen

Het standaard abonnement van €9,95/maand biedt ruimte voor de synchronisatie van 2.000 productafbeeldingen. Wanneer u behoefte aan meer heeft, kunt u tegen een kleine meerprijs het limiet verhogen. Op dit moment hebben we twee extra paketten:

  • Tot 10.000 afbeeldingen synchroniseren (+ €15,95/maand)
  • Tot 25.000 afbeeldingen synchroniseren (+ €30,95/maand)

 

Heeft u nog meer nodig? Neem dan a.u.b. contact met ons op voor een oplossing op maat.

 

Extra informatie

Let op: u kunt de afbeeldingen inclusief watermerk voeren zolang u de app gebruikt. Wij hosten uw watermerk-afbeeldingen, bewaren uw originele afbeeldingen en zetten deze bij een de-installatie terug.

 

Support

Heeft u vragen? Of heeft u ondersteuning nodig? Om contact met ons op te nemen kunt u mailen naar [email protected]. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons. In de handleiding zijn tevens uitgebreide beschrijvingen te vinden.

Voorbeeld