EasyAds

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

  • Automatisch plaatsen, beheren en analyseren van je advertenties op alle grote kanalen
  • Optimalisatie, onderhoud en monitoring door het EasyAds team
  • Duidelijk overzicht van je advertenties, kosten en statistieken

 


 

"Bij EasyAds kun je automatisch adverteren op alle relevante gratis, betaalde en internationale kanalen."

 

Waarom de Lightspeed - EasyAds koppeling?

EasyAds heeft uitgebreide real-time integraties en is eenvoudig te koppelen aan jouw productaanbod en voorraad. In het dashboard kun je je plaatsingen beheren en statistieken inzien.

 

Hoe werkt het?

Installeer de EasyAds app in de Lightspeed appstore en klik op 'Geïnstalleerd. Ga naar app'. Je wordt nu doorgestuurd naar EasyAds waar je klikt op 'Koppelen' om een account aan te maken waaraan je shop automatisch gekoppeld wordt. Wij gaan nu aan de slag met de instellingen van je account, zodat je binnen no-time je producten kunt aanbieden op alle verkoopkanalen die gekoppeld zijn aan EasyAds.

 

Dé tool voor online marktplaatsen

1. Full service

EasyAds regelt gratis de eerste instellingen en koppelt initieel al je producten voor je, zodat je daarna meteen van start kan.

 

2. Gratis, betaald en internationaal verkopen

Plaats je producten eenvoudig op alle bekende Nederlandse verkoopkanalen zoals Marktplaats Admarkt, Bol.com, Google Shopping, Beslist en Kieskeurig. Verkoop je ook in het buitenland en heb je een internationale webshop? Gebruik dan één van de vele Europese verkoopkanalen zoals Amazon, eBay, Rakuten of Kelkoo. Naast betaalde marktplaatsen en shoppingsites, heeft EasyAds unieke koppelingen met veel relevante GRATIS verkoopkanalen als aanvulling op je betaalde campagnes.

 

3. Campagnebeheer

Geen verstand van of tijd voor het beheren van je campagnes? Laat onze SEA-specialisten je campagnes optimaliseren. Met de maandelijkse rapportage en het persoonlijk contact blijf je op de hoogte van de campagneresultaten.

 

4. Performance meten

Bekijk hoe je advertenties het individueel en collectief doen met de mogelijkheid om uitgebreid te filteren en de historie op te vragen.

 

5. Alle tools die je nodig hebt

Een systeem dat iedereen snapt, maar waar je wel alles mee kan? EasyAds is gemaakt voor webshop eigenaren, maar ook voor marketeers die hun campagnes willen optimaliseren.

 

6. Risicoloos 30 dagen gratis proberen

  • Gratis, Betaalde en Internationale marktplaatsen
  • Uitgebreid datafeed management
  • Uitgebreide rapportage van je advertenties bij de verschillende verkoopkanalen
  • Inclusief gratis set-up
  • Geen set-up kosten of opzegtermijnen en geen contracten

  

Prijzen

Klik hier voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden per accountsoort.

 

Over EasyAds

EasyAds is een innovatieve multichannel tool. Ons bedrijf bestaat sinds 2006 en ontwikkelt mooie tools voor online marktplaatsen en verkoopkanalen. Ook de makers van o.a. Marktfeed.nl en Bolfeed.nl.

 

Support

Neem contact op met het EasyAds team. We helpen je graag verder! Mail naar [email protected] of bel ons op 088 4800 800. Vanuit België kan je ons bereiken op 078 480 508.

Voorbeeld