Fastr

Performance-based
  • Screenshot

Omschrijving

 

Achtergrond 

 

Fastr is speciaal ontwikkeld door een ervaren team van developers en online specialisten om de conversie van online shops te verhogen. Met Fastr wordt het proces vanaf de shopping cart (winkelmandje) tot en met de feitelijke betaling tot wel 95% verkort, waardoor de online conversie aanzienlijk wordt vergroot. Uiteindelijk betekent dit voor de online shop heel concreet een aanzienlijke toename van de omzet. 

 

Naast een toename in de omzet, krijgt elke online shop gratis toegang tot een handig dashboard, waarin heel overzichtelijk wordt weergegeven wat er elke maand via Fastr is verkocht (uitgesplitst naar betaalmethode), wat de gemiddelde transactiekosten per verkoop zijn, en hoe deze kosten zich in de loop der tijd ontwikkelen. Met slimme tools kan elke online shop straks eenvoudig zijn kosten sturen en in de hand houden. 

 

Alle data

 

De adres- en emailgegevens die Fastr ontvangt van de shopper worden verstrekt aan de shop eigenaar, zodat deze orders kan verifieren, en hij op een later moment opnieuw met de klant in contact kan komen.

 

Voordelen

 

Samengevat zorgt Fastr voor:

- een hogere omzet

- helder overzicht in de kosten

- lead generation

 

Kosten

 

Het gebruik van Fastr is de eerste maand gratis! Wij rekenen geen opstartkosten, maandelijkse kosten of annuleringskosten. Wij vragen slechts een kleine vergoeding van €0,10 per transactie, zodat een verhoging van de conversie alleen geld kost, als er ook daadwerkelijk iets wordt verkocht. Wel zo fijn.

 

Welke Payment Service Providers (PSP's) worden ondersteund?

 

Momenteel ondersteunt Fastr iDeal en Credit Card betalingen voor de volgende PSP's: Lightspeed Payments, Mollie V2, Adyen, Buckaroo, MultiSafePay, Rabo Omnikassa (Ideal) en Icepay. Daarnaast ondersteunt Fastr Paypal

 

De huidige versie van Fastr is v1.1 (beta). Voor vragen kunt u terecht op [email protected]

Voorbeeld