Juridische Documenten Generator

€4,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

UPDATE: Nieuwe uitgebreide app, slechts €4,95/maand voor al uw juridische documenten op maat, inclusief update-service.

 

------ 

 

Voor een webwinkel zijn algemene voorwaarden van groot belang. Hierin worden immers afspraken gemaakt tussen u en uw klanten. Via onze generator-tool kunt u gemakkelijk algemene voorwaarden en uiteraard ook andere documenten op maat maken. Deze worden toegespitst op uw eigen situatie aan de hand van de vragen die u zelf beantwoordt. De voorwaarden kunnen gelden voor consumenten als voor uw zakelijke klanten. Dit onderscheid is belangrijk, omdat voor beide doelgroepen hele andere regels gelden.

 

Via onze tool bieden wij nog veel meer documenten aan, zoals een privacy policy, een standaard retourbeleid, maar bijvoorbeeld ook contracten die u binnen uw bedrijf kunt gebruiken. Daarnaast is een deel van de documenten ook in het Engels beschikbaar.

 

Unieke samenwerking met Lightspeed (Juridisch-as-a-Service)

De voorwaarden worden aangeboden door ICTRecht, een gespecialiseerd juridisch adviesbureau. Via de app krijgt u toegang tot alle generatoren op Webwinkelrecht.nl. Deze kunt u zolang als u de app geïnstalleerd heeft, gebruiken. Er zullen zo nu en dan nieuwe generatoren toegevoegd worden, zoals een generator voor uw cookiepolicy of voor bijvoorbeeld voor een arbeidscontract. U wordt op de hoogte gehouden van deze ontwikkelingen en u krijgt ook bericht als de generatoren zijn aangepast door bijvoorbeeld een wetswijziging. U kunt dan snel uw document aanpassen.

 

Let op: U kunt en mag de documenten enkel en alleen gebruiken (in bijvoorbeeld uw webshop) zolang u de app geïnstalleerd heeft staan. Normaliter betaalt u namelijk een vast bedrag per gegenereerd document (zonder updates). Indien u de app deïnstalleert, dient u de documenten te verwijderen uit uw webwinkel.

 

Op dit moment kunt u, als u de app installeert, de volgende documenten maken:

  • Algemene voorwaarden (Nederlands en Engels)
  • Privacy Policy (Nederlands en Engels)
  • Disclaimer
  • Retourbeleid
  • Vof contract
  • Website verkoop contract
  • Ingebrekestelling
  • Ook is er een scan beschikbaar, waarmee u een idee krijgt of uw webshop voldoet aan de wet. 

 

Dit zal in de loop der tijd uitgebreid worden en als gebruiker van de app heeft u daar dan uiteraard toegang toe..

 

Webwinkelrecht

Een onderdeel van ICTRecht is Webwinkelrecht, specialist op het gebied van de regelgeving voor webwinkeliers en hun toeleveranciers. Daarbij kan gedacht worden aan het opstellen van contracten, geven van trainingen en advies en het schrijven van boeken op het gebied van privacy, e-commerce en reclame.

Demonstratie