KeywordMate - SEO keywordtool

€19,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 

 • Bekijk op welke zoekwoorden jij kans maakt op een top-10 positie
 • Toont automatisch CPC's en het zoekvolume per zoekwoord
 • Suggereert gerelateerde zoekwoorden voor jouw webshop

 


 

"Bepaal je SEO-strategie met behulp van KeywordMate"


Laat uw producten vinden in de zoekmachines met KeywordMate.

"Wist u dat; “97% van alle nieuwe potentiële klanten,  hun producten zoeken en vinden in de zoekresultaten van Google?”

Geef uw concurrenten nu het nakijken, met KeywordMate bent u uw concurrenten altijd één stap voor met lokatie gerichte trefwoorden en nieuwe trefwoord suggesties. 

 

KeywordMate ondersteund meer dan 20+ landen en 10 talen, stop met het verliezen van klanten door foutieve trefwoorden en start met KeywordMate.

 

Wat betekend KeywordMate voor uw webwinkel?

 

Voor uw producten en webwinkel zijn meer dan 1000+ trefwoorden relevant, maar op welke kunt u scoren in de zoekmachines blijft vaak onduidelijk.

KeywordMate doet voor u het trefwoordenonderzoek geheel automatisch, aan de hand van een uniek ontwikkeld algoritme. Zo geeft KeywordMate per trefwoord aan of u de mogelijkheid heeft om wel of niet te scoren in de TOP 10 met het trefwoord.

KeywordMate denkt graag met u mee, door extra suggesties te geven op de door u ingevoerde trefwoorden.

 

Bijkomende extra voordelen van het gebruik van KeywordMate;

 • U heeft geen extern marketingbureau meer nodig, KeywordMate vind voor u de juiste trefwoorden en suggesties.
 • Altijd een juist advies voor TOP 10 posities met de “ja” - “nee” ranking scanner.
 • Gratis meer potentiële nieuwe klanten in uw webwinkel, meer omzet.
 • Door het doelgericht automatisch zoeken bespaart u meer dan 80% van uw kostbare tijd.

 

Monitoren met KeywordMate

 

KeywordMate is extra uitgerust met een rankings dashboard, zo kunt u uw nieuwe trefwoorden en suggesties stijgingen bijhouden middels de rankings scanner.

 

Waarom KeywordMate?

Veel webshops zijn niet voldoende winstgevend, vanwege een slechte vindbaarheid in zoekmachines als Google. Een website of webshop is standaard niet goed vindbaar in zoekmachines. Veelal ontbreekt het bij de ondernemer aan technische kennis van SEO. Ofwel aan voldoende marketingbudget om een extern marketingbureau in te schakelen, die voor u trefwoordonderzoek doet en uw webshop vervolgens optimaliseert.

 

Meer bezoekers in uw webshop start bij top10 posities in Google. Echter u kunt echt niet op ieder gewenst trefwoord in de top10 terecht komen. Veelal blijft de keuze van een trefwoord een ‘’blinde gok’’, hopende dat uw webshop na enige tijd daadwerkelijk in de top10 gaat komen. Keuze van de ‘’verkeerde’’ trefwoorden is veelal verloren tijd en energie.

 

Duizenden euro’s investeren is niet meer nodig met KeywordMate. Deze SEO keywordtool is geschreven voor webshops, zodat ondernemers zonder technische SEO kennis eenvoudig en snel veel relevante en ‘’top10 haalbare’’ trefwoorden kunnen vinden. KeywordMate is de meest verregaande SEO keywordtool op de markt, maar zeer eenvoudig in gebruik. KeywordMate is in Nederland ontwikkelt samen met de Universiteit Twente.

 

Het meerendeel van alle webshops kunnen hun omzet eenvoudig minimaal een factor 2 verhogen door ‘’organisch’’ beter vindbaar te worden in zoekmachines’’.

 

Hoe werkt KeywordMate?

Voor uw webshop zijn wel 500 tot 1000 trefwoorden relevant. KeywordMate doet voor u het trefwoordenonderzoek geheel automatisch. En geeft per trefwoord aan of u mogelijk wel of niet in de top10 terecht kunt komen, op basis van ‘’onpage SEO optimalisatie’’. KeywordMate doet dit razendsnel voor vele tientallen trefwoorden tegelijkertijd. Advies ‘’No’’ betekent dat u op korte termijn geen top10 positie op dat trefwoord kunt krijgen en eerst zou dienen te investeren in linkbuilding*. Advies ‘’Ja’’ betekent dat u een SEO pagina (landingspagina of blogpagina) aanmaakt binnen uw CMS, of een bestaande product- of categoriepagina, en deze SEO optimaliseert op dat trefwoord. Vervolgens kunt u uw (stijging in) posities per trefwoord gaan bijhouden middels de rankingscanner.

 

Extra voordelen KeywordMate:

 • Geen extern marketingbureau meer nodig voor uw SEO. Vind eenvoudig en snel zelf de  juiste trefwoorden.
 • Door een betere vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten (slechts 20% kijkt bij de advertenties), bent u minder afhankelijk van adverteren in zoekmachines.
 • Meer omzet door meer verkeer uit de zoekmachines.
 • Sterkere SEO posities waar u in lengte van jaren voordeel van houdt.
 • KeywordMate vindt meer trefwoord suggesties dan de Google Keywordplanner.
 • Op basis van de haalbare trefwoorden kunt u ook succesvolle blogs gaan schrijven.
 • SEO is nog steeds de belangrijkste vorm van marketing anno 2016.

 

Over ons als partner

KeywordMate is gevestigd op het Business & Science park van de Universiteit Twente (NL). Samen met de Universiteit Twente hebben we een zelflerend algoritme ontwikkelt, die het tijdrovende SEO trefwoordenonderzoek geheel geautomatiseerd heeft en geeft veel meer zekerheid door een onderbouwd top10 advies (yes/no). KeywordMate is gelanceerd begin 2016 en heeft wereldwijd al ruim 2.000 tevreden gebruikers.

 

Prijzen

€ 19,95 per maand

 • Incl. 50 zoekwoorden (top-10 calculaties)
 • Incl. rankingscanner
 • Ongelimiteerd vinden van gerelateerde trefwoord suggesties

 

Extra zoekwoorden:

 • 100 keywords  = € 20,-
 • 250 keywords  = € 39,-
 • 500 keywords  = € 69,-

 

Extra zoekwoorden kunnen op ieder gewenst moment worden bijgekocht en zijn ongelimiteerd houdbaar, zolang het abonnement voortduurt. Het abonnement met KeywordMate is per maand opzegbaar.

 

Support

Vragen of opmerkingen? Neem contact op via support@keywordmate.com.