King connector

€19,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Bespaar tijd op de financiele administratie 
  • Stuur bestellingen en facturen automatisch door naar je boekhoudpakket 
  • Zorg voor een professionele administratie van je webwinkelbestellingen en facturen 

 


 

"Deze koppeling werkt continu je boekhouding bij. Automatisch, 24 uur per dag, 7 dagen per week."

 

 

Waarom de Lightspeed - King koppeling?

King is een populair boekhoud- / ERP systeem in Nederland. Met de koppeling is het mogelijk om bestellingen uit je webwinkel automatisch door te zetten naar King. Je hoeft deze bestellingen dus niet meer over te tikken en je hoeft ook geen exports en imports meer te doen.


Hoe werkt het?

De koppeling activeer je vanuit de Lightspeed appstore en werk je vervolgens bij in je King boekhoudpakket. Tijdens het installatie-process wordt er een koppeling gelegd tussen de webwinkel en King, worden BTW tarieven tussen King en Lightspeed gesynchroniseerd en worden King Artikelen in je webwinkel ingelezen. Als de koppeling gelegd is wordt voor iedere betaalde bestelling in Lightspeed een bestelling aangemaakt in King. Klantinformatie, kortingen en BTW-codes (ook ICP) worden automatisch meegenomen.


Extra voordelen koppeling

  • 30 Dagen gratis uitproberen
  • Leveringen aan de EU met 0% BTW worden in King als ICP geboekt.
  • Artikelen, inclusief plaatjes en prijzen worden automatisch doorgezet naar Lightspeed.
  • Bestellingen voor dezelfde klant worden in King onder dezelfde klantcode geboekt.
  • Kortingen worden netjes meegenomen en verwerkt.

 

Over ons als partner

Webwinkelfacturen is marktleider in het koppelen van webwinkels aan boekhoudsystemen. Met goede contacten met de webwinkel- en de boekhoudsysteem-leveranciers is webwinkelfacturen altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Gecombineerd met 15 jaar ervaring leveren we onze klanten geweldige support. Zie ook onze referenties.

 

Onze andere koppelingen:

 

Extra informatie
Om deze koppeling te gebruiken is uiteraard een account bij King nodig. Het pakket dient de mogelijkheid te hebben voor een webshop koppeling. De kosten voor dit account betaal je rechtstreeks aan King en zijn NIET inbegrepen in de prijs van deze koppeling.

 

Support 

Wij hebben een uitgebreide handleiding voor de Lightspeed - King koppeling. Overige vragen en opmerkingen graag naar webcare@webwinkelfacturen.nl.

Voorbeeld