KiyOh - Ratings and Reviews

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

 

  • Verzamel automatisch reviews - elke dag feedback en tips van uw klanten
  • Publiceer reviews in uw webshop en win vertrouwen - meer vertrouwen = meer verkoop
  • Toon klantreviews in Google en social media - gele sterren in uw Adwords campagnes en Google Shopping

 


 

"Verhoog uw betrouwbaarheid en leer van uw klanten met KiyOh"


Waarom KiyOh?

Wanneer webshops een reviewsysteem gebruiken is dat in 50,2% van de gevallen het KiyOh reviewsysteem. KiyOh is marktleider en als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg reviews te mogen uitvoeren! Dit geldt ook voor alle leden van Webshop Keurmerk. Zij kunnen de Webshop Keurmerk Reviews gebruiken. Ruim 8.000 webshops maken gebruik van KiyOh.


Hoe werkt het?

Met KiyOh verzamelt, publiceert en deelt u eenvoudig beoordelingen van klanten in social media. U kunt zelfs alles automatiseren met de gratis Lightspeed App. Een beoordelingsverzoek wordt automatisch verstuurd na een bestelling (of verzending) in uw webshop. U bepaalt zelf het tijdstip waarop dit gebeurd. De klant krijgt automatisch na xx dagen een verzoek om u een beoordeling te geven. Dat is nog eens handig!


Extra voordelen KiyOh

Google Partner
KiyOh is officieel partner van Google. Reviews die u via KiyOh verzamel worden automatisch in uw Google Adwords campagnes getoond als gele sterren en in Google Shopping, zodat u meer opvalt. Uw CTR kan daarmee tot 17% stijgen!


Door Thuiswinkel.org gekozen
KiyOh is als enige reviewpartij door Thuiswinkel.org gekozen om de Thuiswinkel Waarborg Reviews te mogen faciliteren. Thuiswinkel leden kunnen het KiyOh systeem gebruiken in look en feel van Thuiswinkel.org. Bent u nu geen lid of overweegt u dit in de toekomst? Dan kunt u uiteraard gewoon met KiyOh reviews starten. Net als duizenden webshops die u voorgingen.

Diverse handige functies
De KiyOh-tool kent vele handige functies. Zoals een flexibele vragenlijst, een Widget of xml-Feed om beoordelingen te tonen op uw site (SEO), u kunt reageren op beoordelingen en beoordelingen aanpassen in uw huisstijl. Benchmarks en klantprofielen zijn beschikbaar inclusief een online supportdesk voor al uw vragen. Met het ingebouwde “Ontevreden Alarm” signaleert u direct een ontevreden klant. Zo heeft u nog de kans om het op te lossen, voordat het wordt gepubliceerd en op alle internetfora's is verspreid.

 

Over KiyOh

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback.

 

Extra informatie
Lightspeed klanten betalen 21,95 euro per maand voor het Pro Plus pakket. Voor de integratie (deze App) tussen KiyOh en Lightspeed zelf betaalt u helemaal niets.

 

Bent u nog geen klant bij KiyOh? U kunt zich hier kosteloos en vrijblijvend aanmelden en KiyOh 4 weken gratis en vrijblijvend uitproberen. Na aanmelding wordt u telefonisch wegwijs gemaakt in het systeem met tips en advies door onze vaste accountmanagers.

 

Support 

Loopt u tegen een probleem aan of heeft u een vraag? Bel 013-7009 708 of lees de documentatie hier. Of stuur een e-mail naar [email protected] en dan proberen wij u vraagn zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voorbeeld