Klarna Payments

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

Met Klarna creëer je meer sales en neemt de gemiddelde orderwaarde toe. Jij krijgt vooraf betaald terwijl je klanten pas later betalen: smoooth, van Klarna.

 

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen we door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd nemen we de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Klarna is Europees marktleider op het gebied van online betalen. Daarmee bediend Klarna meer dan 100 miljoen consumenten en werken samen met 250.000 webwinkels. 

 

Geef je klanten de vrijheid om te betalen hoe zij dat willen. De Klarna app geeft de klant complete controle met alles op een plek. Vergroot de aankoopkans door de verschillende betaalmethoden van Klarna aan te bieden: betaal nu, betaal later en betaal in delen. Daarmee geef je je business een flinke boost.  

 

Creëer de beste shopbeleving voor je klanten.

Een smoooth ervaring voor elke betaalmethode. Met Klarna Payments krijg je toegang tot de meest innovatieve betaaloplossingen: betaal nu, betaal later tot 14 dagen en betaal in delen. 

 

Betaal nu (beschikbaar voor consumenten in Duitsland, België en Nederland) 

Geeft jou en jouw klanten de kopersbescherming van Klarna bij de flexibele betaalmethode ‘Betaal nu’. Betaal snel en makkelijk met één klik door middel van een online bankoverschrijving of automatische incasso. Deze betaalmethoden bieden zekerheid en de keuze zorgt voor een conversieverhoging. Dit terwijl Klarna de garantie van de overschrijving op zich neemt.

 

Betaal later (beschikbaar voor consumenten in Duitsland, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk)

'Betaal later' geeft je klanten de mogelijkheid om pas te betalen wanneer ze het pakket ontvangen hebben. Uit onderzoek blijkt dat dit zorgt voor 16% toename van de gemiddelde orderwaarde en 20% toename in herhaalaankopen vergeleken met kaartbetalingen. Deze optie vergroot de flexibiliteit van je checkout. Je zal zien dat je business verder groeit.

 

Betaal in delen (beschikbaar voor consumenten in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk)

'Betaal in delen' is er in twee varianten. In Duitsland biedt Klarna een financing mogelijkheid aan waar consumenten een financierings termijn aan kunnen gaan van 6 tot 36 maanden tegen een vast rente percentage.

In Nederland en het Verenigd Koninkrijk biedt Klarna een mogelijkheid aan om je betaling in 3 evenredige termijnen te betalen zonder rente voor de consumenten. Beide opties verhogen de gemiddelde orderwaarde van je checkout en geven de consument meer mogelijkheden om hun koopkracht te vergroten. 

 

Hoe werkt het? Bied Klarna Payments aan in 4 eenvoudige stappen 

  1. Download de Klarna Payments (KP EU) plugin in de Lightspeed back office onder ‘apps’. En volg de stappen in de installatie gids
  2. Upgrade je bestaande Klarna (KPM) account of registreer eenvoudig een Klarna account via deze link. (Lees hier meer over de upgrade.)
  3. Creëer je Klarna API gebruikersnaam en wachtwoord in de Klarna portal en configureer deze in de Lightspeed app. Volg de instructies in de installatie gids.

 

Voor vragen met betrekking tot de installatie van de app of het live zetten van de credentials kan je altijd terecht bij onze support teams. 

Kijk voor veelgestelde vragen op onze webwinkel support pagina.