Koongo - Feed Marketing

€24,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

Koongo is de ultieme Feed and Affiliate Marketing Tool die je Lightspeed kan integreren in meer dan 500 verkoopkanalen en affiliate-netwerken wereldwijd.

 • Integreer met 500+ Verkoopkanalen en Affiliate netwerken wereldwijd!
 • Automatiseer het genereren van product feeds zodat deze altijd up-to-date zijn
 • Verhoog uw zichtbaarheid en omzet met maar liefst 25%!
 • Begin nu! Koongo is 30 dagen gratis te proberen!

 


 

"Verhoog uw omzet met Koongo! Geen programmering vaardigheden zijn nodig!"


Waarom Koongo app?

Koongo is de ultieme feed marketing tool waarmee je eenvoudig producten vanuit Lightspeed op vergelijkingssites, verkoopkanalen en affiliate-netwerken kunt toevoegen. Er is geen programmeerkennis nodig om Koongo te gebruiken, en u kunt naadloos honderden marketingkanalen bereiken vanuit één integratie. Vandaar dat Koongo in staat is om miljoenen potentiële bezoekers naar uw webwinkel te trekken en de inkomsten voor winkels te verhogen met wel 25% !Bovendien is Koongo ideaal om uw producten ook in het buitenland te verkopen, want Koongo maakt het heel eenvoudig om uw producten op online platformen in 40 verschillende te plaatsen (cross-border selling)


Hoe werkt het?

Koongo app stelt u in staat om te adverteren en gemakkelijk te verkopen op een van ondersteunde kanaalen. Voor het opstarten van de app Koongo volg dan de onderstaande stappen. Hier is ook de app installatiehandleiding.

 • Installeer de app Koongo in uw Lightspeed door te klikken op de knopapp te installeren en volg de het installatieproces.
 • Na een succesvolle installatie klikt u op de Installed.Go om de app knop en ga verder met het instellen van uw gekozen feeds up. Hier is de Channel Profile configuratie documentatie.

In het geval u hulp nodig heeft kunt u contact met ons op via [email protected]. Wij zullen u begeleiden door het Koongo installatieproces.


Extra informatie

 • Koongo zorgt altijd voor een product feed die up-to-date is. Na een verandering van productbeschrijving, prijs, voorraad of ander attribuut, wordt de informatie automatisch op alle kanalen bijgewerkt.
 • De kanalen veranderen vaak de structuur en eisen van de product feeds. Met Koongo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, want Koongo zorgt er voor dat uw product-feeds aan deze nieuwe eisen voldoen.
 • Koongo maakt het mogelijk om uw producten in bepaalde categorieën in te delen (taxonomies) voor een optimale indexatie en vindbaarheid binnen het kanaal.
 • Koongo biedt de mogelijkheid om producten te filteren voor specifieke kanalen, zodat u alleen bepaalde producten kunt toevoegen (bijv. Op basis van attribuut of categorie).
 • En tot slot: 24/7 ondersteuning en een uitgebreide online documentatie.

 

Kanalen ondersteund in Nederland

 • Affili.net, Amazon, Atosho.com, Bizrate.co.uk, Choozen.co.uk, Ciao.co.uk, Cleafs.com, Commission Junction, Criteo.co.uk, Dooyoo.co.uk, Equipmatching.com, Fashionchick.co.uk, Fruugo.co.uk, Google.co.uk, Hardware.info, Idealo.co.uk, Kelkoo.com, Mylovebasket.com/gb/, Partner-ads.com, Pixmania.com, Pricegrabber.co.uk, Pricerunner.co.uk, Pricesavvy.co.uk, Pricespy.co.uk, Scoupz.com, ShopAlike.co.uk, Shopmania.co.uk, Shopstyle.co.uk, Shopwiki.co.uk, Shopzilla.co.uk, Skinflint.co.uk, Tracdelight.co.uk, Tradedoubler.com, Tradetracker.com, Twenga.co.uk, Uk.affiliatewindow.com, Uk.shopping.com, Uvinum.co.uk, Verticalleap.co.uk, Webgains.com

 

Support 

Voorbeeld