Livewords Flow

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

Website vertalen in één flow:

1. Vertaling in realtime - In Flow wordt al uw content live vertaald. Deze vertalingen worden direct op uw Lightspeed website gepubliceerd. De vertaling van een tekst is dus nooit een vertragende factor.

2. Het beste van mens en technologie - Wij optimaliseren het vertaalproces verder door middel van realtime analyse, zodat dit naadloos aansluit bij uw manier van werken.
3. Value based vertalingen - Flow ondersteunt uw activiteiten en is erop gericht vertalingen te creëren die zoveel mogelijk waarde opleveren. 

 


 

 

’’Uw website vertalen was nog nooit zo makkelijk. Livewords Flow koppelt via uw CMS aan uw website en maakt het mogelijk om in realtime doeltreffende vertalingen in élke taal te genereren.’’

 

Waarom marktleiders vertrouwen op Flow

 

Vertaling in realtime 
In Flow wordt al uw content live vertaald. Deze vertalingen worden direct op uw Lightspeed website gepubliceerd. De vertaling van een tekst op uw website is dus nooit een vertragende factor. Uw content up-to-date in alle talen! 

 

Internationale groei
Als u snel internationaal groeit, wilt u dat uw website meegroeit. Direct in alle talen. Onze gespecialiseerde vertalers zijn toegesneden op uw sector en dankzij Flow direct beschikbaar. Als u groeit, groeit Flow met u mee.

 

Het beste van mens en technologie
Onze deskundige native speakers maken gebruik van geavanceerde Neural Machine Translation (NMT)-systemen, vertaalgeheugens en terminologielijsten om hoogwaardige vertalingen te leveren.

 

Livewords Flow is zoveel meer dan een API en plug-in voor uw website. Het is een combinatie van de nieuwste taaltechnologie, onze deskundige vertalers en onze branchespecialisten die precies weten wat er in uw sector speelt. Samen geven we uw onderneming een extra impuls.

 

Doeltreffende vertalingen
Flow ondersteunt uw activiteiten en is erop gericht vertalingen te creëren die zoveel mogelijk waarde opleveren. Wij optimaliseren het vertaalproces verder door middel van realtime analyse, zodat dit naadloos aansluit bij uw manier van werken.

 

Livewords Vertaalmanagement from Livewords on Vimeo.

 

 

Installatie van Livewords Flow?

  1.      Download de applicatie vanuit de Lightspeed store.
  2.      Uw account wordt aangemaakt en vervolgens ontvangt u alle benodigde informatie van ons.
  3.      Gebruik: Livewords Flow koppelt direct aan uw Lightspeed webshop.
  4.      Uw vertaling kan na review direct gepubliceerd worden. Zo is uw webshop altijd up-to-date.

 

Over Livewords

Livewords is het grootste vertaalbureau van de Benelux. Livewords combineert de juiste mix van persoonlijke aandacht en state of the art technology. Dat maakt Livewords uw ideale vertaalpartner. Onze client managers, tolken en vertalers staan 24/7 voor u klaar om al uw vertaalkwesties op te lossen.

 

Support
Heeft u hulp nodig met Livewords Flow? Bel met het Flow support team gerust op: 088-7009000. Wij helpen u graag!

Is er ook online support beschikbaar?
 
Voor online support kunt terecht op: https://support.livewords.com/, hier vindt u alle user guides en technical guides. Gebruikers kunnen hier ook supporttickets indienen. Wij nemen direct contact met u op.