Mailjet Newsletter App

€4,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving


  • Creëer prachtige, responsive e-mails met Mailjet 
  • Verhoog je omzet en verstuur de juiste e-mail op het juiste moment naar de juiste klant
  • Deel je klanten automatisch in op basis van locatie, activiteit en/of loyaliteit

 


 

"Creëer, verzend en analyseer prachtige e-mails met Mailjet die daadwerkelijk converteren"


Waarom Mailjet voor Lightspeed?

Gebruik Mailjet om je omzet te verhogen door de juiste emails te versturen, op het juiste moment, naar de juiste klant. Of het nu een email is om je nieuwe productlijn te promoten of om je klanten te informeren over een speciale actie, Mailjet geeft je de juiste tools om prachtige e-mails te ontwerpen en te verzenden. Verstuur gratis tot wel 6000 e-mails per maand!

 

Hoe koppelt Mailjet met Lightspeed?

Door de Mailjet-app te installeren, worden je Lightspeed- en Mailjet-accounts gesynchroniseerd. Hiermee kun je de gegevens die je over de abonnees van je Lightspeed-nieuwsbrief (bv. e-mailadres, voornaam, achternaam) en over de klanten van je Lightspeed-webshop (bv. e-mailadres, bedrijf, facturatieadres) hebt opgeslagen, overdragen naar een aparte contactenlijst in Mailjet. Je kunt vervolgens het krachtige platform van Mailjet gebruiken om aantrekkelijke e-mails naar sommige of al je Lightspeed-contacten te segmenteren, personaliseren, aanmaken en verzenden.

 

Waarom is Mailjet beter?

  • Synchroniseer automatisch de abonnees van je Lightspeed-nieuwsbrief en de klanten van je webshop in hun eigen, aparte Mailjet-contactenlijst. Dankzij de continue synchronisatie hoef je je nooit meer zorgen te maken over het beheer van je contacten.
  • Creëer prachtige responsive e-mail campagnes met Mailjet Passport (onze drag & drop e-mail editor), volg de resultaten van je campagnes op, pas de inhoud van je campagnes aan je klanten aan, segmenteer je contactenlijst, voer A/X-testen uit, gebruik onze REST API, en veel meer.
  • Met servers in Europa voldoet Mailjet aan de privacywetgeving in Europa
  • Mailjet biedt gebruikersinterfaces, documentatie en 24/7 klantendienst in 4 talen (Engels, Duits, Frans, Spaans).

 

Over Mailjet

Mailjet is opgericht in Frankrijk in 2010 en heeft kantoren in meer dan 6 landen. Mailjet is marktleider op het gebied van e-mailmarketing voor meer dan 100.000 klanten zoals Galeris Lafayette, TagHeuer en Sketchfab.

De intuïtieve tools en krachtige API's van Mailjet bieden de afzenders net de juiste hoeveelheid analytische gegevens om het meeste te halen uit elke bestemmeling, campagne en inbox. Bezoek www.mailjet.com voor meer informatie.

 

Kosten

Mailjet biedt verschillende pakketten aan. Voor beginners is er een gratis pakket!

 

Support

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op! Support is in het Engels, Duits, Frans en Spaans.

Voorbeeld