Marktfeed - Marktplaats.nl

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

Belangrijkste functies

  • Adverteer je producten eenvoudig op Admarkt van Marktplaats Zakelijk
  • Easy set-up en gebruikersvriendelijke interface, voor elke shophouder te begrijpen
  • Importeer real-time producten en houd je kosten, budget en statistieken bij
  • Nu 14 dagen gratis uitproberen!

 


 

"Meer verkopen met de meest complete tool" 

 

Marktfeed is dé tool om je producten op Marktplaats te plaatsen. Samen met Lightspeed en Marktplaats is er een innovatieve brug gemaakt die ervoor zorgt dat je producten in perfecte Marktplaats advertenties worden omgezet.  

 

 

De koppeling met je Lightspeed shop is realtime, de technische mogelijkheden zijn onbeperkt en de service verbazingwekkend hoog. Marktfeed is speciaal voor Marktplaats Admarkt ontwikkeld waardoor je complete controle en inzicht hebt over je resultaten en kosten.

 

Wat maakt Marktfeed bijzonder

Marktfeed is speciaal ontwikkeld om het automatisch doorplaatsen naar Marktplaats Admarkt eenvoudig en voordelig te maken. Daarnaast wordt de set-up compleet kosteloos voor je geregeld.

 

1. Full service

Wij zijn dé experts als het gaat om Marktplaats Admarkt automatisering. Je wilt je vooral focussen op je eigen bedrijf; daarom doen wij de set-up, optimalisatie en monitoring voor je. Kies het service level dat bij je past: Standaard (€39/mnd.), Uitgebreid (€69/mnd.) of Compleet (€99/mnd.). Set-up is gratis!

 

2. Cost control

Altijd al een overall maand budget willen hanteren? We sturen je een e-mail of pauzeren je advertenties als je budget wordt bereikt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Handig!

 

3. Campagnebeheer

Geen verstand van of tijd voor het beheren van je campagnes? Laat onze SEA-specialisten je campagnes optimaliseren. Met de maandelijkse rapportage en het persoonlijk contact blijf je op de hoogte van de campagneresultaten.

 

4. Results count

Marktfeed biedt een uitgebreid statistieken dashboard zodat je eenvoudig je Admarkt resultaten (en nog meer) kan zien. Daarnaast voegen we bij elke advertentie een speciale utm-tag toe. Hierdoor kan je makkelijk in Google Analytics zien welk producten wel en niet renderen.

 

5. Easy install

Eindeloze instellingen? Al je rubrieken en attributen koppelen? Programmeur van zijn plek halen? Neehoor, Marktfeed is een geavanceerde tool met zeer veel mogelijkheden, daarom doen wij de set-up voor jou en ben je direct na de installatie van de app al klaar!

 

6. Risicoloos proberen

-       Geoptimaliseerde directe Admarkt koppeling

-       Uitgebreid advertentiebeheer / datafeed management

-       Uitgebreide rapportage van kosten en resultaten

-       UTM-tagging voor resultaten in Google Analytics

-       14 dagen gratis testen

-       € 50,- Admarkt tegoed voor nieuwe Admarkt klanten

-       Geen set-up kosten of opzegtermijnen en geen contracten

 

Over partner

Marktfeed is onderdeel van EasyAds. Wij zijn dé experts als het gaat om koppelingen met marktplaatsen en verkoopkanalen. Wij helpen webshop eigenaren om hun producten snel en kosteneffectief te verkopen.

 

Support

Bel of mail het Marktfeed team, we helpen je graag verder! [email protected] - een beller is sneller via 088 4800808.

Voorbeeld