MisterChat | Personal Live Chat, manned 16 hours a day!

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

 

 • Meer conversie van webshopbezoekers; 20-25% extra sales leads.
 • Verhoog het gemiddelde aankoopbedrag met 30%.
 • Voorkom het vroegtijdig verlaten van de winkelmand.
 • Wees altijd en direct bereikbaar. Vanaf 07.30 tot 23.00.
 • Uniek: Gekoppeld met Facebook, Instagram en Whatsapp.

 

"Geen verkoopkansen meer missen middels het uitbesteden van LiveChat"

 

De kracht van Personal LiveChat.

De kracht van LiveChat is de snelheid waarmee er gereageerd wordt. De gemiddelde websitebezoeker is vluchtig in zijn of haar gedrag en surft makkelijk van de éne website naar de andere. Met andere woorden, je moet jouw websitebezoeker binnen 2-5 seconden te woord kunnen staan. Alleen op die manier mis je geen klanten! Onze klantenservicespecialisten doen dit 16 uur per dag, 6 dagen per week.

 

Maak van iedere online bezoeker een klant.

95% van jouw webshop bezoekers kijkt, maar koopt uiteindelijk niets. Maak van deze bezoekers middels Personal LiveChat loyale klanten! Of het nu gaat om een fietsenzaak, een sieradenshop, of interieurproducten, geef jouw klanten de mogelijkheid om direct te kunnen communiceren; echt en niet met een “chatbot”.

 

Wij helpen klanten jouw digitale 'drempel' over met onze Personal LiveChat.

Niet altijd is een klant er klaar voor om direct te kopen. Dan kan juist dat contact met een specialist die helpt in zijn of haar aankoopreis de doorslag geven! Middels Personal LiveChat kunnen we jouw potentiële klanten 6 dagen per week van 7.30 tot 23.00 uur van dienst zijn.

 

Tool voor een hogere klanttevredenheid.

Online winkels hebben geen mensen op de vloer staan. Wij zeggen altijd: “een webshop zonder Personal LiveChat, is hetzelfde als een winkel zonder personeel”. Niemand kan in een dergelijk geval namelijk jouw websitebezoekers te woord staan! Voorzie daarom je websitebezoeker van een service die ze niet meer vergeten. 63% keert weer terug naar de webshop waar onze Personal LiveChat op staat.

 

Ga van lokaal naar internationaal.

Laat je niet beperken door je lokale tijdzone — verkoop aan iedereen, waar en wanneer je maar wilt. Middels jouw Personal Livechat is je webshop bijna 16 uur per dag geopend en maar liefst 6 dagen per week bereikbaar voor vragen. Meertalig? Geen probleem, wij helpen ze graag!

 

Uniek: Altijd direct bereikbaar op al je socials?

Laat ook geen kansen meer verloren gaan op al je socials. MisterChat koppelt alle kanalen zoals Facebook, Instagram en Whatsapp zodat geen enkele verkoopkans meer gemist wordt en jij altijd bereikbaar bent.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Hoe werkt het?

Overtuig jezelf! Test het vrijblijvend 14 dagen op jouw webshop en maak zo kosteloos kennis met onze unieke aanpak! Download de app en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op voor jouw persoonlijke onboarding! 

 

 • Free Trial; kosteloze én persoonlijke onboarding binnen 24 uur. 
 • Evaluatie na de Free Trial met jouw eigen contactpersoon. 
 • Wekelijkse rapportage zodat jij altijd op de hoogte blijft.
 • 15 EU per maand, 1 euro per daadwerkelijk gechatte minuut.*
 • Contractloos; vrij om te stoppen/pauzeren wanneer je wilt.

 

Verwacht resultaat?

Een gemiddelde webshop met 10.000 bezoekers krijgt circa 30 klantkansen per maand middels MisterChat en rekent gemiddeld 100 euro per maand af.

Omgerekent kost het slechts 0,25 cent per uur om 6 dagen per week van 7.30-23.00 uur service te verlenen aan jouw webshop-bezoekers! Kortom, meer service en meer conversie!  

 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze persoonlijke consultants. Zij staan je graag persoonlijk te woord. [email protected] | +31 78 3030023  

 

 

Voorbeeld