MyBirthdayMailer

€5,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Één ding is zeker; iedereen is één keer per jaar jarig. En wat is dan leuker dan gefeliciteerd worden en een cadeautje ontvangen? Met MyBirthdayMailer kunt u al uw klanten op hun verjaardag feliciteren, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

  

Stuur nu service gerelateerde verjaardags e-mails naar uw klanten zoals de grotere webwinkels Bol.com, Fonq, Wehkamp en Coolblue dat ook doen en verhoog direct uw omzet op bestaande klanten. Deze retentietool is een absolute must in uw e-commerce operatie. 

 

Wat doet de MyBirthdayMailer app?

MyBirthdayMailer ontzorgt u met het feliciteren van uw klanten, want met deze app is dat volledig geautomatiseerd. Daarnaast heeft de app een mogelijkheid om een uniek gegenereerde kortingscode toe te voegen.

 

Wij helpen u graag met het instellen van een passende template en de juiste instellingen voor de persoonlijke kortingscodes om uw klanten automatisch te mailen wanneer ze jarig zijn! Zo bent u attent op de verjaardag van al uw klanten, én trekt u ze naar uw webwinkel door het aanbieden van een leuk cadeautje (de kortingscode).

 

Functionaliteiten:

√ Ongelimiteerd aantal verjaardagsmails

√ Meerdere talen

√ Klant unieke kortingscodes

√ Volledig geautomatiseerd

√ Eenvoudig te installeren

√ Inzicht in geboortedatum statistieken

 

Video's

Shappz app webinar

 

Prijs:

MyBirthdayMailer kost u slechts €5,95 per maand met een proefperiode van 14 dagen. Een vast bedrag per maand dat u door het gebruik van deze app snel terugverdient. Want wist u bijvoorbeeld dat de ‘open-rate’ van gepersonaliseerde verjaardagsmails vele malen hoger is dan elke andere mailing? Ten opzichte van conventionele e-mails is het transactieratio daarnaast zo’n 400% hoger.

 

Hulp nodig? 

Contact onze supportafdeling via [email protected]. We helpen u bijvoorbeeld graag bij het opzetten van eigen templates. 

 

Over Shappz:
Bij Shappz zijn we dagelijks bezig met het bouwen van nieuwe Lightspeed apps. Wij zijn zelf webwinkelier en weten dat het krijgen van een constante orderstroom geen sinicure is, daarom zetten wij ons in om tegen relatief lage prijzen apps aan te bieden met groot effect. Wist u dat we al meer dan 2.000 actieve Lightspeed merchants bedienen? Wij staan altijd open voor suggesties, no-reply bestaat niet in onze ogen. Kijk op onze website of neem direct contact met ons op via [email protected]

Voorbeeld