MyDigitalSales

€9,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Verkoop jij films, e-books, artwork, foto's, software, thema's, PDF's of andere bestanden? Dan is MyDigitalSales de makkelijkste manier om jouw digitale producten volledig geautomatiseerd te verkopen. 

 

Hoe werkt het?

In je Lightspeed Backoffice maak je jouw producten aan. Is het product digitaal? Dan voeg je eenvoudig de bestanden toe aan het product in de Admin van Shappz. Je digitale product is nu klaar en kan besteld worden. Zodra een klant een digitaal product heeft besteld en betaald, stuurt MyDigitalSales een email met daarin een link naar zijn of haar persoonlijke download pagina. Daar kan de klant zijn bestanden met 1 druk op de knop downloaden. 

 

Makkelijker kan het niet! 

 

Let op: Deze app is niet geschikt voor het genereren van Tickets. Hiervoor hebben wij MyTicketSales gelanceerd. Klik hier voor meer informatie. 

 

Prijzen

MyDigitalSales wordt aangeboden vanaf €9,95/maand. Dit is inclusief 100 MB dataopslag en fair-use bandwith policy. Heb je meer dataopslag nodig? Geen probleem, we bieden zeer betaalbare pakketten aan. Deze zijn in de app te kiezen.

 

Implementaties

 

Digitale Producten

MyDigitalSales is volledig geoptimaliseerd voor het verkopen van alle soorten digitale producten. Het systeem is zelfs zo geoptimaliseerd dat je jouw fysieke producten en digitale producten naast elkaar kan verkopen. We herkennen vanzelf als er een digitaal product is besteld.

 

Handleidingen

Verhoog je customer experience en stuur automatisch de handleiding van een jouw producten naar de klant. Dit scheelt je een hoop moeite en zorgt voor een extra verkoop mogelijkheid. 

 

Functionaliteiten:

 

√ Meerdere bestanden per product / variant

√ Aanpasbaar aantal downloads (per bestand, per order)

√ Ongelimiteerd aantal emails

√ Volledig meertaling

√ Beveiligde bestandsopslag

√ Beveiligde up- en downloads 

√ Gemakkelijk te installeren

√ WYSIWYG template editor

√ Uitgebreide download statistieken

 

 

Handleiding:

http://support.shappz.com/mydigitalsales/ => Wordt momenteel ingericht. Mocht je specifieke vragen hebben neem contact op met onze support afdeling.

 

Hulp nodig? 

Contacteer onze support afdeling via [email protected]

 

Voorbeeld