MyParcel

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

 

Met MyParcel maak je snel en eenvoudig verzendlabels aan om pakketten, post, brievenbuspakjes en pallets te versturen. Naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Ons doel is om de diensten van grote vervoerders toegankelijk te maken voor iedere online ondernemer, zodat zij tijd overhouden voor datgene waar zij goed in zijn, namelijk: ondernemen. Dit doen wij met onze makkelijke en toegankelijke verzendservice, slimme IT oplossingen en de meest persoonlijke klantenservice. 

 

 Hoe werkt het? 

Importeer automatisch jouw orders vanuit ieder gewenst verkoopkanaal in het platform en draai jouw verzendlabels binnen no-time uit. Laat jouw pakketten ophalen of breng ze zelf naar een PostNL of Instabox afleverpunt. Jouw klant ontvangt de track & trace informatie en jij kunt van álle zendingen het overzicht bewaren in het MyParcel platform. 

 

 

Ervaar net zoals de andere 36.000 webshops…

  • Onze gratis persoonlijke klantenservice. We bieden jou direct telefonische ondersteuning!

  • Hoe je tijd en geld bespaart met het printen van jouw verzendlabels.

  • Dat je nergens aan vast zit! We rekenen geen maandelijkse kosten.

  • Hoe je ons verzendplatform eenvoudig integreert in jouw webshop.

 

Support.

Vragen over het versturen van jouw pakketten, het koppelen van jouw webshop of het ontwerpen van jouw eigen Track & Trace pagina? Wat het ook is, je kunt ons zes dagen per week bereiken voor al jouw vragen. Bekijk hier de MyParcel/Lightspeed handleiding. 

Voorbeeld