MyProductReviews

€7,95 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

 • Geautomatiseerde product reviews via ons unieke algorithme
 • Vergroot het vertrouwen van je klanten en verhoog je omzet
 • Verhoog je vindbaarheid middels gebruikers gegeneerede content

 


 "Online vertrouwen is key! Content is koning! MyProductReviews neemt deze zorgen uit handen."

Waarom MyProductReviews?

 • Wij zorgen voor de juiste reviews

  Onze technologie zorgt ervoor dat alleen het juiste product een review krijgt. Uitgebalanceerde review verzoeken op het juiste moment.

 • Verhoog het vertrouwen van de klant

  Het is lastiger dan ooit om het vertrouwen van de klant goed te winnen. Met gebruikers gegenereerde content versterk je het vertrouwen van de klant.

 • Verhoog je vindbaarheid met continue nieuwe content op je website.

  Google houdt van nieuwe content. Elke nieuwe review betekent nieuwe content voor je website. Continue verandering van content betekent een verbetering van je ranking binnen de bekende zoekmachines.

 • De kracht van het Shappz Platform

  Emails verzenden zit in ons bloed. Tesamen met onze andere Apps versturen we miljoenen emails per maand. Ons gemiddelde open-rate van 80% ligt ver boven het gemiddelde. 

 

Hoe werkt het?

MyProductReviews is volledig geintegreerd binnen het Lightspeed eCom systeem, maar maakt gebruik van de kracht van het Shappz Platform. Alles is volledig geautomatiseerd met de bijhorende service van Shappz! Klanten ontvangen automatisch, na het verzenden van de bestelling, na een zelf in te stellen periode een review verzoek.

 
Functionaliteit:

√ Volledig aanpasbare texten en design

√ Volledig meertalig

√ Makkelijk te installeren

√ Uitgebreide product statistieken

 

Rich Snippets

Rich snippets, wat? Die gele sterren in de Google zoekresultaten, erg belangrijk voor je SEO. MyProductReviews maakt gebruik van ingebouwde Lightspeed systeem. Je hoeft dus niet meer om te kijken of je Rich Snippets goed insteld staan.

 

Beloon klanten!

Voor niets gaat tegenwoordig de zon op! Klanten verwachten wat iets terug voor het schrijven van een beoordeling. Daarom is MyProductReviews volledig geïntegreerd met ons unieke Dynamic Coupons platform. Zo kan je eenvoudig klanten belonen voor het schrijven van een review. Voor elke review, éénmalig of helemaal niet! Je kan dit eenvoudig instellen. 

 

Prijs

MyProductReviews start vanaf € 7,95 per maand met een proefperiode van 14-dagen. Dit is een vast bedrag per maand dat u door het gebruik van deze app snel terugverdient.

 

Link naar de handleiding:

Een uitgebreide handleiding is te vinden op https://support.shappz.com/myproductreviews/

 

Hulp Nodig?:

Contact onze support afdeling via [email protected]. We helpen je bijvoorbeeld graag bij het opzetten van je eigen templates. 

 

Over Shappz:
Bij Shappz zijn we dagelijks bezig met het bouwen van nieuwe Lightspeed apps. Wij zijn zelf webwinkelier en weten dat het krijgen van een constante orderstroom geen sinicure is, daarom zetten wij ons in om tegen relatief lage prijzen apps aan te bieden met groot effect. Wist u dat we al meer dan 3.500 actieve Lightspeed merchants bedienen? Wij staan altijd open voor suggesties, no-reply bestaat niet in onze ogen. Kijk op onze website of neem direct contact met ons op via [email protected].

 

Shappz Feiten:

MyAbandonedCart totale waarde teruggehaalde orders: > €10.000.000,-

MyStockNotifier totale waarde herrinnerde klanten: > € 2.500.00,-

MyProductUpsell totale geupsellde waarde: > €1.500.000,-

MyDigitalSales totale waarde digitaal verkochte producten: > €1.000.000,-

 

Voorbeeld