MySizeID - The Perfect Fit

Variabele prijs
 • Screenshot

Omschrijving

 •  Help klanten elke keer de juiste maat te kiezen
 • Help klanten met het vinden van hun pasvorm
 • Verminder retourneren vanwege verkeerde maten
 •  

  "Geen gedoe met ruilen of kosten van een retourzending"

   

  Waarom MySizeID:

  Wanneer uw klanten weer online gaan shoppen, keren ze sneller terug naar uw winkel, wanneer ze weten dat u hen kunt vertellen welke kleding hen perfect past, wat kan met MySizeID - De Perfecte Pasvorm app. Maattabellen zijn een fabeltje. Verschillende merken gebruiken hun eigen tabellen, gebaseerd op verschillende maten en afmetingen. Het resultaat? Een klant kan een maat M hebben in de ene winkel en een maat L in een andere winkel, hetgeen enorm frustrerend kan zijn. Neem frustratie van onzekere maten weg bij uw klanten en vertel ze gewoon welke maat hen past, op basis van hun persoonlijke afmetingen.

   

  MySizeID weet dat het runnen van een online kledingwinkel niet gemakkelijk is. Van het verwerken van retouren, de verzendkosten en de inventarisatieproblemen tot de verlaten winkelwagentjes en eenmalige kopers; als er één oplossing zou zijn die al deze zaken en meer zou kunnen aanpakken, is dat MySizeID wel! Al de bovenstaande problemen hebben één ding gemeen; klanten kopen de verkeerde maat. MySizeID biedt online kledingwinkels de perfecte oplossing voor dit probleem. MySizeID gebruikt gepatenteerde technologie en unieke algoritmen om de afmetingen van een persoon vast te leggen door gebruik te maken van de sensors van een smartphone, zonder het gebruik van de camera.

  Visit us at www.mysizeid.com

   

  Door u op onze diensten te abonneren, kunt u onze maataanbevelingen aan uw klanten doorgeven.

   

  Hoe werkt het?

  Het enige dat u hoeft te doen is de MySizeID-app toevoegen aan uw productpagina's en ons uw maattabellen toesturen. Uw klanten zal worden gevraagd de MySizeID-mobiele app te downloaden, welke hen door een snel meetproces zal leiden. MySizeID maakt geen gebruik van de camera van uw mobiele telefoon om maten in te schatten gebaseerd op afbeeldingen, dus er is geen sprake van inbreuk op uw privacy. Door de maattabellen van uw inventaris te vergelijken met de afmetingen van de klanten, toont de app de juiste maat voor het geselecteerde item en voor elk item dat de klant later nog zal bekijken. Zolang u MySizeID op al uw productpagina's heeft geïnstalleerd, kunnen klanten die de app gebruiken de voor hen voorgestelde maten zien, waar ze dan ook rondkijken in uw winkel.

   

   

  Ondersteuning: 

   Voor gebruikersvragen stuur een email naar [email protected].

  Door onze app te installeren, gaat u akkoord met the onze algemene voorwaarden