PAY. - Online Payments

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving  • PAY. heeft de meeste betaalmethoden
  • De beste support via chat, mail en telefoon
  • Altijd inzicht in uw betalingen met de smartphone app

 


 

Waarom PAY.?

Bij het online aanbieden van producten hoort ook een veilige betaaloplossing. Natuurlijk wilt u dit op een eenvoudige en snelle manier aan uw shop kunnen koppelen. Daarom heeft PAY. een plugin ontwikkeld waarmee u in een handomdraai iDEAL en meer dan 20 andere betaalmethoden toevoegt aan uw webshop. Welke van deze opties u aan wilt bieden, bepaalt u helemaal zelf. Via het Administratie Paneel kunt u iedere gewenste betaalservice met slechts één druk op de knop aan- of uitzetten.

 

PAY. heeft als streven om het ondernemen voor u als merchant een stukje makkelijker te maken. Dit doen we door u compleet te ontzorgen op het gebied van online betalingsverwerking. Door de juiste afhandeling van online betalingen vanzelfsprekend te maken, geven wij onze merchants de ruimte om zich nog volledig op hun core business te richten, en vervolgens groei te realiseren.

Hoe werkt het?

Met de installatie van de PAY. app in uw Lightspeed account voegt u in één klap alle betaalmethoden van PAY. toe. Heeft u nog geen account bij PAY.? Binnen enkele eenvoudige stappen is dit geregeld zonder de app te verlaten.

 

Extra voordelen PAY.

  • PAY. biedt de betaalmethode MyBank, de internationale versie van iDEAL.
  • iDEAL browser naar APP optie, waardoor mensen met Rabo en ING sneller kunnen betalen
  • Officiele Mastercard & VISA agent. Dus creditcard aansluiting zonder extra contract
  • PAY. APP voor Iphone en Android, zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe opties

 

Meer informatie

PAY. is actief in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Wij bieden onze diensten enkel aan bedrijven met een zakelijke inschrijving (KVK of ondernemerskamer) en in het bezit van een zakelijke bankrekening binnen de EU.

 

Support

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31(0) 88-88 666 22.

Installatievideo

 

Voorbeeld
iKentoo is vanaf nu Lightspeed

iKentoo is vanaf nu Lightspeed

Nog steeds ondersteund en ontwikkeld door het team dat je kent en waar je van houdt, is je favoriete horeca kassasysteem vanaf nu onderdeel van Lightspeed. Alles blijft hetzelfde – maar dan beter.