Payvision

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

  • Handig en overzichtelijk: al je betalingen onder één dak.
  • Veilig en vertrouwde service via ING partner Payvision.
  • Makkelijk & snel aan te vragen via Mijn ING Zakelijk.
  • Voor vragen kan je direct terecht bij ING.

 

Waarom Payvision?

Ben jij ING klant en op zoek naar een betaaloplossing voor jouw Lightspeed winkel? Met de oplossing van Payvision biedt je jouw klanten de meest geaccepteerde online betaalmethoden. Of je nou eens per week een bestelling hebt, of dagelijks honderden orders verwerkt, met Payvision & ING heb je een partner voor jouw doelstellingen.
Met de Lightspeed plugin biedt je met 1 druk op de knop de meest populaire betaalmethodes van Europa aan, zoals iDeal, Bankcontact, Credit Cards en Afterpay. Een nieuwe methode toevoegen is ook zo geregeld, in het administratiepaneel pas je eenvoudig aan welke methodes jij wilt aanbieden aan jouw klanten.

Hoe werkt het?
Als ING klant vraagt je via Mijn ING Zakelijk een Payvision account aan. Na een succesvolle aanvragen, krijg je een Payvision gebruiksersnaam en wachtwoord. En met deze gegevens kun je hier de Payvision voor ING – Lightspeed App aan jouw winkel koppelen. Vervolgens kies je welke betaalmethodes je wilt aanbieden aan jouw klanten.
Jouw klant ziet altijd onze responsive en veilige betaalpagina waarop hij zijn betaalgegevens kan ingeven, of door gaan naar zijn bank. Gemak én maximale conversie gegarandeerd! Nadat een klant betaald, dan staat het geld in de meeste gevallen de volgende werkdag al op jouw rekening.

De transactiekosten verschillen per betaalmethode en de meest actuele tarieven zijn terug te vinden op https://www.ing.nl/zakelijk/betalen/tarieven/basis-betaalproducten/.

Extra voordelen Payvision

 

  • Het vertrouwen van een grote internationale partij, met de focus van jouw eigen bank.
  • Gloednieuwe infrastructuur die snelheid en klantervaring voorop.
  • Support via ING, chat, telefoon of per email.
  • Altijd gedetailleerd inzicht in alle transacties via jouw persoonlijke Payvision.
  • Aantrekkelijke tarieven voor al onze betaalmethoden.


Meer informatie
Het van origine Nederlandse Payvision is in 2002 opgericht, en snel gegroeid tot een wereldwijd opererende payment service provider (PSP). Met vestigingen in Azië, Europa en de Verenigde Staten bieden we klanten over de hele wereld. Sinds 2018 heeft ING Bank een strategisch belang genomen in Payvision, en sindsdien brengen we het beste van de twee werelden samen voor onze klanten

Support
Heb je vragen over het gebruik van deze plugin? Neem dan contact op met ING Support via Chat, Email, Social Media of telefonisch. Dit kan voor Nederlandse klanten via [email protected] en voor België via [email protected].

Voor meer informatie, adressen en openingstijden zie www.ing.nl/zakelijk/klantenservice/contact/ of kijk op Payvision.com of ing.nl/zakelijk/betalen

Voorbeeld