ReloadSEO

€49,00 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  •        Optimaliseer alle aspecten van SEO vanuit één app. 
  •        Track keywords, optimaliseer content, analyseer backlinks en bespioneer je concurrentie
  •        Meer verkeer uit Google, betere conversie percentages en een hogere omzet.

 

"95% van de onderzochte webwinkels is niet geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. Laat geen omzet liggen en optimaliseer je Lightspeed shop met ReloadSEO"

 

Waarom ReloadSEO?

Om hoger in de zoekmachines te komen, is het nodig om je webwinkel te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines.
Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genaamd) kan verwarrend en moeilijk zijn, en is vaak een reden voor webwinkeliers om veel geld te belaten aan online marketing burea's of SEO experts.

 

ReloadSEO maakt het mogelijk om zelf je webwinkel te optimaliseren voor de zoekmachines.

ReloadSEO is een krachtige SEO oplossing die geïntegreerd is met Lightspeed. Met ReloadSEO optimaliseer je jouw Lightspeed webwinkel voor Google en andere zoekmachines. Met ReloadSEO is het mogelijk om je zoekwoord posities bij te houden, zoekwoord onderzoek uit te voeren, alle on-page factoren van je webwinkel te optimaliseren, backlink onderzoek te doen en je backlinks te monitoren maar ook concurrentie analyses uit te voeren om zo je concurrentie een stap voor te zijn en betere posities in de zoekmachines te behalen.

 

Hoe werkt ReloadSEO?

ReloadSEO geeft je toegang tot een scala aan optimalisatie tools die je helpen je zichtbaarheid te vergroten in Google en andere zoekmachines;

 

  •        Zoekwoor tracking

Met zoekwoord tracking volg je alle verschuivingen in de zoekmachines voor zoektermen die relevant zijn voor jouw webwinkel. Zie exact hoeveel plaatsen je stijgt nadat je een product of categorie hebt geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

  •        Zoekwoord onderzoek

Dankzij onze koppeling met AdWords en Google Suggest kunnen wij je precies vertellen hoe je doelgroep zoekt en hoevaak. Met het zoekwoord onderzoek centrum van ReloadSEO zie je precies of een zoekwoord de moeite waard is om voor te optimaliseren.

  •        On-page optimalisatie (met API)

ReloadSEO heeft een API koppeling met Lightspeed. Dit betekent dat alle wijzigingen die je in ons systeem doorvoert direct worden doorgevoerd in je Lightspeed webwinkel. Optimaliseer je een tekst voor de zoekmachines in ons systeem? Dan voeren wij de wijzigingen automatisch door in je Lightspeed webwinkel.

  •        Technische optimalisatie

Om goed te scoren in de zoekmachines is het belangrijk dat je geen technische fouten in je webwinkel hebt zoals 404-errors, verkeerde re-directs of dat je zoekmachines blokkeert op je webwinkel. Wij crawlen je website wekelijks en kijken naar meer dan 140+ bepalende SEO factoren om je voor SEO penaltys te behouden.

  •        Externe optimalisatie

ReloadSEO heeft een partner overeenkomst met één van de grootste backlink databases in de wereld. Hierdoor kunnen wij je van de meest betrouwbare data voorzien. Zo analyseer je moeiteloos jouw backlink profiel maar ook die van je concurrenten om nieuwe backlinks te scoren.

  •        Content analyse tool

Analyseer de top10 concurrentie in Google voor een bepaald zoekwoord met 1 druk op de knop in ReloadSEO. Wij vertellen je exact wat je concurrenten goed doen en wat jij moet doen om ze te verslaan!

 

Extra voordelen ReloadSEO

Het optimaliseren van je webwinkel voor de zoekmachines is niet alleen goed voor meer bezoekers en omzet maar heeft daarnaast nog vele andere voordelen die ervoor zorgen dat je ReloadSEO snel terugverdiend. Gebruik je  Google AdWords? Dankzij de on-page functies in ReloadSEO krijgen gebruikers van ReloadSEO  een hogere kwaliteitsscore in AdWords waardoor de kosten per klik naar beneden gaan. Het conversie percentage stijgt voor de gehele webwinkel wat een directe invloed op je andere marketing kanalen heeft. SEO is met ReloadSEO meetbaar en dankzij het dashboard zie je in één oogopslag hoeveel SEO jouw oplevert.  

 

Over ons als Lightspeed partner

In 2016 zijn we ReloadSEO begonnen als zij-project. Vandaag de dag helpen we meer dan 2000 webwinkels wereldwijd om te groeien op het internet. Onze klanten varieeren van kleine beginnende webwinkels tot aan de bekende webwinkels wereldwijd.

 

Kosten

Starter - €49/maand

Professional - €79/maand

Business - €129/maand

Enterprise - €229/maand

 

Support

Wij zijn gek op feedback! Voor wensen, vragen en ondersteuning kun je contact opnemen via [email protected] 

Voorbeeld