Shelfast.com - Repricen op bol.com and Amazon

€49,00 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Verkoop uw producten via Bol.com en Amazon en verwerk alle orders vanuit Lightspeed
  • Shelfast Dynamic (Re-)Pricing stelt automatisch de beste prijs in
  • Automatische voorraad synchronisatie tussen Lightspeed, Bol.com en Amazon

 

 

 


"Sluit u aan bij inmiddels meer dan 110 tevreden gebruikers"


Waarom Shelfast?
De mogelijkheid om uw producten te verkopen op e-commerce marktplaatsen creëert enorme kansen, maar de werkzaamheden die komen kijken bij het succesvol verkopen op Bol.com en Amazon verhogen de complexiteit en werkdruk; Voorraden op alle kanalen up-to-date houden, producten concurrerend prijzen en orders snel en efficiënt afhandelen, vergen veel tijd en aandacht van de webwinkelier.

Nu is er Shelfast. We hebben het Shelfast platform ontwikkeld om u te voorzien van de software en service die u nodig heeft om uw producten winstgevend te kunnen verkopen op e-commerce marketplaces.

Hoe werkt het?
We koppelen direct op uw Lightspeed webwinkel en monitoren deze op updates van productprijzen, voorraadstanden en meer. Op het moment dat de voorraad gewijzigd wordt in Lightspeed communiceren we dit snel en secuur naar bol.com en Amazon zodat uw listings daar altijd up-to-date zijn. LET OP: Voor het verkopen op marktplaatsen is een EAN en SKU vereist.

 

Als er een order geplaatst wordt op bol.com of Amazon dan importeren we deze automatisch in Lightspeed zodat u deze orders eenvoudig kunt afhandelen in Lightspeed op de voor u gebruikelijke manier.

Vervolgens communiceren we zelfs aan bol.com en Amazon dat de order verwerkt is en sturen we een track&trace nummer door.

Extra voordelen
Shelfast zit standaard vol met features die het eenvoudiger maken om winstgevend te verkopen op bol.com en Amazon. Zo ontwikkelden we de Shelfast Dynamic (Re-)Pricing Module voor zowel bol.com als Amazon. Deze hebben wij voor al onze klanten gratis beschikbaar gemaakt. Hierdoor heeft u vaker de beste aanbieding op bol.com en Amazon zodat u kunt profiteren van de 80%+ toename in ordervolume die dat met zich meebrengt.

Kosten Shelfast
Shelfast is betaalbaar. We wilden onze oplossing beschikbaar maken voor iedereen. Door enkel 2% commissie te rekenen over de waarde van marketplace orders die we afhandelen, met een minimum van 49 euro per maand, doen we dat nu ook.

 

Probeer Shelfast nu 14 dagen gratis uit en ontdek hoe we u kunnen helpen!

Support
Support, onderhoud en updates inbegrepen! Neem contact met ons op via info@shelfast.com of per telefoon op 070-767 00 67. Voor meer informatie over de App gaat u naar: https://shelfast.com/nl/apps/lightspeed.

Voorbeeld