Sift Science Fraud Prevention

€15,00 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Krijg Zeef frauderisico scores van de bestellingen geplaatst in uw webwinkel
  • Stel een risicogreep vast om te bepalen wanneer u op de hoogte moet worden gesteld van gebeurtenissen met een hoog risico
  • Bekijk de geschiedenis van risicovolle gebeurtenissen in de appinterface.

  


  
 

 "Beheers uw risico met Sift Fraud Scores"

 

 

Waarom Sift Science Fraud Prevention app?

Het kan moeilijk zijn te bepalen wanneer een aankoop frauduleus online wordt gemaakt, Maar het unieke fraudebeheersysteem van Sift kan u helpen bepalen of een order legit of mogelijk frauduleus is.

 

Als u momenteel een probleem heeft met fraude, of zich zorgen maakt over mogelijke fraude in de toekomst, De Sift Science Fraud Prevention app maakt gebruik van het geavanceerde fraude-detectiesysteem van Sift Science om gebeurtenissen te beoordelen (Bestelling gemaakt, bestelling betaald) Om het frauderisico in verband met elk evenement te bepalen, Zodat u kunt bepalen hoe u de klant/order wilt behandelen.
 

Hoe werkt het?

Met de Advision's Sift Fraud Prevention app, Wanneer een nieuwe bestelling wordt geplaatst, bijgewerkt of betaald in uw webwinkel,De bestelgegevens worden doorgestuurd naar uw Sift-account voor een fraudeanalyse.  Sift maakt gebruik van het unieke fraudepreventiesysteem om het risiconiveau van uw klant te analyseren (Hoe waarschijnlijk is deze aankoop frauduleus) En geeft een score ter indicatie van het risico om de bestelling te vervullen.

 

Tijdens de installatie, U wordt doorgestuurd naar onze applicatiebeheersite om in te loggen op een bestaand account (Als u eerder een Lightspeed eCom app van ons hebt gekocht) OF maak een nieuw account bij ons om deze en eventuele toekomstige apps die u van ons kunt kopen voor Lightspeed eCom te installeren en te beheren.

 

Zodra u een account hebt aangemaakt of in uw bestaande account bent aangemeld, De app wordt automatisch geïnstalleerd.  Zodra je bent ingelogd in je AdVision app account, U wordt geregeld om de verbindingsinformatie voor uw bestaande Sift-account te verstrekken, Of u kunt een formulier invullen in de app en we maken een nieuwe Sift-account voor u.  Zodra de app is aangesloten op een Sift account, U kunt het instellingenformulier invullen om een Javascript-fragment op te zetten in uw webshop, Geef uw risico drempelwaarde aan en stel de basisvaluta in uw webwinkel aan.  Zodra u het instellingenformulier hebt ingevuld, je bent klaar!  Toekomstige nieuwe, bijgewerkte en betaalde ordergebeurtenissen in uw webwinkel worden door Sift gescoord En eventuele die uw risico drempel overschrijden, worden in de app ingelogd (Met een link naar een gedetailleerd rapport in uw Sift-account) En u wordt per e-mail aangemeld.

 

Wat zijn de voordelen?

  • Meertalig
  • Makkelijk te installeren
  • Aangepaste risicodrempel om uw aanvaardbaar risiconiveau te bepalen
  • Automatische fraude scores om risico's te helpen beheren
  • Interface om logboek van risicovolle bestellingen te bekijken
  • Wordt per e-mail aangemeld als een riskant evenement (Nieuw, bijgewerkt of betaald voor bestelling met score die uw risicodrempel overschrijdt) Is gedetecteerd

 

Over AdVision eCommerce

AdVision's specialiteit is in het aanpassen en ondersteunen van e-commerce webwinkels, Gebouwd op een verscheidenheid aan e-commerce platforms en verbinden met de beste Point-of-Sale applicaties van de Retail Industry.

 

Wij werken voor klanten over de hele wereld En als je op elk moment met ons wilt praten over je hoop, wensen en ambities Voor u online webwinkel of website, Neem dan gerust contact met ons op. Ontdekken AdVision eCommerce. Bekijk onze Age Verification App Onlangs gepubliceerd. 
 

Extra informatie

Management interface is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Nederlands en Duits.
 

Ondersteuning

AdVision's Support Team is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag - 8:30 am to 4:30 pm. Pacific Standard Time. U kunt uw support probleem 24/7 via ons samenwerkingsverband melden - Mail alstublieft een e-mail met betrekking tot uw support probleem aan  [email protected]

 

Voorbeeld