Socialphotos

Variabele prijs
  • Screenshot

Omschrijving

  • Instragram content van uw klanten op uw webshop
  • Verhoog uw merkbeleving
  • Verhoog uw sales door content marketing

 

 

 

"Boost uw sales met 5%"


Waarom Socialphotos?

Integreer visuele content binnen 5 minuten: een integratie in uw shop vergt meestal grote hoeveelheden tijd, middelen en vaardigheden. Wij bieden een intuïtief, makkelijk te installeren en te gebruiken oplossing.

 

Verhoog merkgeloofwaardigheid: met Socialphotos kunnen webwinkels beeldmateriaal showcasen op product pagina’s, galerijen en andere plekken.

 

Verhoog sales: bezoekers vertrouwen “user-generated” content 50% meer dan andere media en 40% van de consumenten is geneigd om met merken in gesprek te gaan wanneer zij visuele media plaatsen.

 

Prestaties van klanten:

5% SALES BOOST

9% CONVERSIE RATE

 

Hoe werkt het?

Versnel. Het beheren van “user-generated content” (UGC) vergt veel tijd, middelen en vaardigheden. Ons platform begint met het adresseren van deze punten door het bieden van een intuïtieve, makkelijk te installeren tool voor de aggregatie, sortering en weergave van UGC.

 

Beheer. Ons platform geeft u de middelen om snel media te beheren, te sorteren en op te slaan. Uw klanten kunnen actief zijn op Instagram om zo nieuwe foto's/video's te vinden en die op te slaan in aparte galerijen.

 

Geef weer. Ons platform faciliteert het weergeven van opgeslagen foto's en video direct op uw Lightspeed webwinkel. Duizenden foto’s en video’s worden dagelijks weergegeven wat merk zichtbaarheid en klant interactie verhoogd.

 

Installatie:
  • De webwinkelier creëert een widget en plaatst die in zijn Lightspeed webwinkel. Plaats slechts 1 snippet via de template editor, zeer simpel, zie de documentatie (voorbeelden voor enkele populaire thema's). De koppeling met Lightspeed producten/productpagina's wordt automatisch gelegd;
  • Op de website van de webwinkel, leren klanten over “tagging” en gebruiken Instagram om een foto te “taggen”;
  • De webwinkelier beheert de UGC door materiaal goed te keuren.

 

Extra informatie

Product galerijen: plaats product galerijen op uw storefront product pagina waarop alle UGC wordt weergegeven dat gerelateerd is aan het product.

Gepersonaliseerde galerijen: plaats gepersonaliseerde galerijen waar u wilt op uw website en laat UGC van Instagram zien. 

Personaliseer uw widget: Socialphotos gebruikt een simpele Rain templating taal die het gemakkelijk maakt om de widget te personaliseren.
 

Support 

We zijn hier om te helpen:

  1. Bekijk onze website voor veel gestelden vragen
  2. Voor kleine vragen stuur een tweet naar @Socialphotosapp.
  3. Meer help nodig? U kunt ons bereiken via email (in het Engels) [email protected] en komen we zo snel mogelijk bij u terug
Voorbeeld