Strawberry SEO

€24,99 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Uitgebreid dashboard met al uw SEO statistieken zoals zoekwoordposities en linkbuilding prestaties van u en uw concurrenten
  • Optimaliseer en professionaliseer uw webshop met de inzichten uit Strawberry SEO
  • Strawberry SEO houdt wekelijks automatisch voor u de zoekmachineprestaties bij

 

 

 

 

"Met Strawberry SEO kunt u alle ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie automatiseren binnen één omgeving."

 

 

Waarom Strawberry SEO?

Strawberry SEO is de ultieme complete SEO tool om professioneel aan de slag te gaan met de online marketing voor uw webshop. Met behulp van Strawberry kunt u zien waar uw concurrenten mee bezig zijn, uw eigen posities bijhouden in zoekmachines en fouten opsporen in de inhoud van uw shop. Zo is uw online vindbaarheid optimaal verzorgd en heeft u in 1 omgeving een volledige overzicht.

 

Strawberry SEO is voorzien van de laatste en meest geavanceerde technieken op het gebied van zoekmachineoptimalisatie om SEO-management zo prettig mogelijk te maken. Met een gebruikersvriendelijke en meest complete interface die volledig in de Cloud staat.

 

Hoe werkt het?

Installeer de app vanuit de App Store. Vervolgens gaat u naar het dashboard van Strawberry SEO. Configureer de verschillende SEO onderdelen zoals content management en linkbuilding. Vervolgens kunt u aan de slag met onze tool!

 

Extra voordelen app

Posities Volgen

Waar staat u in Google op de producten/diensten die u verkoopt? Strawberry houdt automatisch wekelijks voor u en uw concurrenten bij wat de posities zijn in de zoekmachines gekoppeld aan uw trefwoorden.

 

Website Controle

Controleer uw shop op fouten in de inhoud. Trefwoorden die bijvoorbeeld te vaak of wellicht helemaal nog niet voorkomen in de inhoud en onderdelen van de website. Pagina Snelheid testen, uw populairste pagina's bekijken met de meeste bezoekers en impressies. De uitgebreide Website Controle tool geeft u stap-voor-stap advies over hoe u uw website beter kunt optimaliseren. 

 

Linkbuilding

Het is belangrijk dat uw shop op andere websites als linkje wordt vermeld. Strawberry geeft een volledig inzicht in welke site's interessant voor u kunnen zijn en waar u concurrenten al op staan. Uiteraard krijgt u ook een volledig inzicht van uw huidige vermeldingen en kunt u direct aanvragen sturen naar nieuwe websites om uw bezoekeraantallen te verhogen.

 

Social Media

Volg uw shop op al uw social media kanalen en bekijk welke pagina's scoren bij uw doelgroep. Automatisch scant Strawberry welke pagina's zijn vernoemd op social media en hoeveel bezoekers dat heeft opgeleverd. 

 

Alle Verkeerstatistieken
Afkomstig uit Google Analytics, Google Webmaster tools en onze eigen scanner houdt Strawberry elke dag voor u het aantal bezoekers bij en brengt analytics rapporten uit over de voortgang in combinatie met uw marketing. 

 

Maak zelf uw dashboard

Strawberry biedt een enorm scala aan SEO statistieken. Om al deze statistieken snel weer te geven kunt u met behulp van het Project Dashboard zelf een overzichtelijke samenvatting maken die wekelijks / dagelijks wordt ge-update.

 

Over Strawberry SEO

Strawberry SEO is onderdeel van Protagonist BV, waaronder sinds 1998 al online diensten worden aangeboden. Meer dan 50 medewerkers van Strawberry zijn continu bezig met ontwikkelen en verbeteren van de producten.

 

Support

Een snelstartgids over het promoten van uw website met behulp van Strawberry SEO vindt u hier. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op via [email protected].

Voorbeeld