Trustpilot connector

€7,50 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Koppel TrustPilot aan je Lightspeed webwinkel;
  • Automatiseer het versturen van uitnodigingen voor reviews;
  • Zet positieve feedback om in hogere conversie en zie de reputatie van je winkel groeien.

 


 

"Volledig geautomatiseerd een succes maken van je klantbeoordelingen."


Waarom de Trustpilot applicatie?

Klanten laten zich graag overtuigen door de beoordelingen van andere klanten. Maandelijks worden er op de website van Trustpilot meer dan 500,000 beoordelingen geplaatst voor (web)winkels wereldwijd.

Met de Trustpilot-applicatie van DotCommerce nodig je klanten uit om je webwinkel te beoordelen met een  waardering van één tot maximaal vijf sterren. Deze waarderingen zijn niet alleen goed voor de conversie maar wekken ook een gevoel van vertrouwen bij je klanten. 


Hoe werkt het?

Na de installatie en registratie krijg je direct toegang tot de backoffice van byDotCommerce.

De Trustpilot-applicatie is jouw assistent in klantbeoordelingen, de applicatie dient enkel gekoppeld te worden aan de correcte gegevens en de applicatie doet de rest. De enige vereiste is dat men een zakelijk account heeft bij Trustpilot.

Naast het versturen van shop-reviews is het nu ook mogelijk om productreviews te versturen naar jouw klanten. Zij ontvangen uiteraard allereerst een uitnodiging om jouw webshop te beoordelen gevolgd door de vraag om een productbeoordeling te geven. 

De taal, frequentie waarmee de berichten worden verzonden zijn terug te configureren in het framework van DotCommerce. Webshop en productbeoordelingen kunnen worden teruggekoppeld naar webshop waar deze worden getoond.

 

Extra informatie

De app is door vrijwel ieder thema ondersteund, mocht jouw thema de beoordelingen niet ondersteunen stuur dan een bericht naar info@dotcommerce.nl dan pakken wij dit zo spoedig mogelijk voor je op!

 

Over DotCommerce

DotCommerce is een IT bedrijf uit Breda. Wij zijn DE maatwerkpartner van Lightspeed als het gaat om back-endwerk, API mogelijkheden en koppelingen. Ook verzorgen wij volledig op maat gemaakte designs en front-endaanpassingen. Wij delen graag ons maatwerk met alle gebruikers van het Lightspeed platform en dit bieden wij aan in Apps. 

 

Support
Vragen, nieuwe ideeen of feedback? Neem contact met ons op via info@dotcommerce.nl 

Voorbeeld