Twinfield Integration

€12,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

**Nu in prijs verlaagd: €12,95**

 

Met de officiële Lightspeed Twinfield module van Tauros Media wordt uw webshop gekoppeld met het boekhoudprogramma Twinfield.

 

Wat doet de app?

De Lightspeed Twinfield extensie ondersteunt het doorsturen van facturen met alle ordergegevens vanuit Lightspeed naar Twinfield. Het verstuurt bijvoorbeeld de productnaam, productcode, hoeveelheid en prijs. Maar ook kortingen en verzendadres.

 

Doordat de Lightspeed Twinfield module optimaal is geautomatiseerd, worden uw administratieve handelingen tot een minimum beperkt. Hierdoor nemen uw administratieve lasten af en kunt u meer tijd besteden aan waar het echt om draait: uw core business.

 

Omdat Tauros Media bij de doorontwikkeling van de module nauw samenwerkt met Twinfield en de gebruikers van Lightspeed, is de kwaliteit van de koppeling te allen tijde gewaarborgd.

 

Prijzen

Voor de koppeling met Twinfield Boekhouden betaalt u €12,95/maand. Dit is exclusief gebruik van de boekhoud-software. Twinfield zelf hanteert verschillende prijzen/pakketten voor het gebruik van de boekhoud-software. Bekijk deze prijzen hier.

 

Documentatie

Gebruik deze URL om de gebruikershandleiding van de Lightspeed – Twinfield module te downloaden: SEOshop-Twinfield-app-user-manual-v2.0.pdf.

 

Maatwerk is mogelijk voor € 50,- per uur.

Voorbeeld