Vendit VMSII winkelautomatisering

€7,50 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Koppel uw Vendit VMSII winkelautomatisering nu aan uw Lightspeed webwinkel. Het afrekensysteem VMSII beheerst de dagelijkse processen in uw bedrijf en genereert informatie waar u als ondernemer iets aan heeft.

 

Het tonen van constant actuele artikelinformatie op uw webshop is het beste te realiseren indien er met slechts één systeem wordt gewerkt, welke voorziet in de juiste artikel- en voorraadinformatie. Het separaat bijhouden van de artikelen in het CMS systeem van de webshop is dan niet meer aan de orde. Dit scheelt aanzienlijk veel tijd! 

 

Synchronisatie

De Lightspeed webwinkelkoppeling synchroniseert automatisch gegevens tussen Lightspeed en VMSII.

Artikelinformatie waaronder productomschrijving, specificaties, afbeeldingen, Youtube filmpjes, beschikbaarheid/levertijd, een verkoopprijs en eventueel ook met alternatieve producten en accessoires zullen op deze manier altijd compleet en vooral up-to-date getoond worden.

 

Let op: om met Lightspeed te kunnen koppelen is het VMSII afrekensysteem + de VMSII E-commerce module benodigd.

 

Koppeling

De koppeling ondersteunt de import van beschikbare artikelinformatie vanuit VMSII waaronder:

  • Omschrijving groot en klein
  • Titel
  • Afbeeldingen
  • Prijzen
  • Kenmerken (let op: niet beschikbaar bij alle Lightspeed templates)
  • Variaties
  • Groepindeling

 

Nadat in VMSII de weborder is gefactureerd, verandert de status in Lightspeed webwinkel naar “Verzonden”.

 

Installatie

Deze app is al beschikbaar voor €7,50 per maand speciaal voor Lightspeed en VMSII gebruikers. Deze koppeling wordt door Vendit na installatie op afstand geïmplementeerd. Meer informatie? Neem dan contact op met de support afdeling van Vendit.

 

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII®, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiserings- en E-commerce oplossingen, met meer dan 9.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

 

Kijk voor meer informatie over Vendit op www.vendit.nl

Voorbeeld