ViaFix Bestel App

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving


 

"Verkoop je producten met ViaFix, het nieuwe marketing en verkoopkanaal"


Waarom ViaFix

ViaFix is een nieuw marketing en verkoopkanaal voor webshophouders. Voeg je producten nu kosteloos toe aan ViaFix en ze worden gevonden door duizenden ViaFix-app gebruikers. Met de ViaFix-app kunnen consumenten jouw producten direct bestellen.


Hoe werkt het?

Volg de installeer instructies om je webshop te koppelen aan ViaFix, >>KLIK HIER voor installatie instructies . Voeg vervolgens de producten van je webshop toe aan ViaFix. Bestellingen uitgevoerd door ViaFix-app houders komen automatisch als order in je webwinkel terecht.


Extra voordelen van ViaFix

  • ViaFix rekent normaalgesproken een commissie over verkoop ("CPS") maar is voor klanten van Lightspeed over heel 2017 kosteloos;
  • Starten en stoppen wanneer je dat wilt, géén contractduur;
  • De producten en/of diensten die je aanbiedt zijn direct vindbaar voor alle ViaFix-app gebruikers;
  • Wanneer jouw klanten bestellingen doen komen deze als orders in je webwinkel terecht;
  • Eenvoudig via de installatie-wizard een ViaFix-account aanmaken en jouw productfeed koppelen.

 

Over ViaFix

ViaFix biedt consumenten gemak middels een generieke bestel-app. Het regelen van zaken zoals het bestellen van producten of diensten en het reageren op vragen en stellingen vanuit de omgeving wordt teruggebracht tot het absoluut minimum aan inspanning: Kijk. Klik. Klaar.

 

Aanvullende informatie

Bekijk de introductie video klik hier

Daarnaast heb je als webshophouder de mogelijkheid om unieke barcodecodes/linkjes aan te maken van je producten. Deze gebruik je in advertenties in kranten, brochures, abri's, etalages, e-mail, FB , twitter etc. ViaFix-app houders bestellen vervolgens letterlijk met 2 klikken je product of dienst!

 

Voorwaarden: 

Om de besteldrempel zo laag mogelijk te maken zijn er een paar algemene regels waar de consument bij iedere bestelling vanuit mag gaan: 

  • Bestellingen dienen te worden uitgevoerd op basis van achteraf betalen. In de praktijk betekent dit dat betaling "aan de deur" wordt aangeboden of anders kan vooraf een betaallink per mail worden gestuurd
  • Boven een bestelwaarde van 20 euro inclusief BTW dient de bezorging gratis te zijn. Dit kan uiteraard worden gecompenseerd met hogere tarieven. Lees meer op: https://www.viafix.info/zakelijk/meer-informatie/aanbiedersvoorwaarden/

Support

  • Bezoek onze FAQ voor veelgestelde vragen en snelle antwoorden.
  • Neem contact met ons op via mail ([email protected]) of telefoon (070 2400 888)
Voorbeeld