Viafix Bestel App

Gratis
 • Screenshot

Omschrijving

Kijk, klik, klaar!


Viafix is een 3 in 1 oplossing voor een betere vindbaarheid, een hogere conversie en het koppelen van je shop aan je offline touchpoints zoals je etalage, posters en folders. Viafix kent geen vaste kosten.

 

 • De marktplaats functie brengt jouw aanbod naar voren bij iedereen die op zoek is naar 1 van jouw producten. En het mooiste is: de bestelling kan direct met een paar simpele klikken worden geplaatst.
 • De fast checkout optie maakt het voor nieuwe en bestaande klanten makkelijker om een bestelling te plaatsen. Viafix verlaagt de besteldrempel en verhoogt zo je bezoekersconversie.
 • De advertentie responsfunctie maakt het mogelijk om aan al je communicatieve uitingen een responscode mee te geven. Online, maar ook offline. Plaats codes in je posts op sociale media, in je nieuwsbrieven of in print en digitale advertenties. Vanaf nu zijn al je uitingen een saleskanaal.

In je Viafix portal zijn gratis real time rapportages beschikbaar welke je inzicht helpen verbeteren in de saleskracht van al je uitingen en advertenties.


Hoe werkt Viafix?

 • Gebruikers bewaren alle voor een aankoop benodigde gegevens en betaalvoorkeuren in de Viafix app op hun eigen smartphone en zenden deze met een eenvoudige klik met de bestelling mee.
 • De codes in je shop en in jouw uitingen zijn uniek voor jouw shop. Alleen jouw aanbod is zichtbaar.
 • Wanneer iemand de app nog niet heeft leiden de codes, scan en klik, vanzelf naar de appstore. Zo kan iedereen het direct gebruiken.
 • Voor de verwerking van de betalingen dien je over een Mollie account te beschikken. Dit is gratis.
 • De kosten zijn volledig variabel. Je betaalt 12 cent per geslaagde betaling bovenop de normale betaalkosten welke afhankelijk zijn van de betaalmethode en jouw eventuele kortingsafspraken.


Installeer Viafix nu en probeer het zelf:

 1. Activeer de gratis app
 2. Vul indien nodig de ontbrekende gegevens aan.
 3. Bevestig je gratis account (en je gratis Mollie account als je die nog niet had) en je bent klaar!

 

Support

Bezoek onze FAQ voor veel gestelde vragen en snelle antwoorden of neem contact met ons op via mail ([email protected]), telefoon (070-2400 888) of via de chatbox op onze website (www.viafix.com).


Over Viafix

Viafix is ontwikkeld met steun van het Ministerie van Economische zaken, Microsoft en private investeerders. We zijn gevestigd in Den Haag en werken met een team van betrokken mensen en partnerbedrijven aan wat wij denken dat de juiste toekomst is van e-commerce: een wereld waarin alle aanbieders gehoord en gezien kunnen worden en op een rendabele manier omnichannel commerce kunnen bedrijven.

 

Voorbeeld