ZoekertjesPlanet

Gratis
  • Screenshot

Omschrijving

 

  • Automatisch plaatsen, beheren en analyseren van uw zoekertjes op alle relevante verkoopkanalen
  • Optimalisatie, onderhoud en monitoring door het ZoekertjesPlanet team
  • Duidelijk overzicht van uw zoekertjes, kosten en statistieken

 


 

"Bij ZoekertjesPlanet kunt u met uw Belgische webshop automatisch adverteren op alle relevante gratis, betaalde en internationale kanalen."

 

Waarom de Lightspeed - ZoekertjesPlanet koppeling?

ZoekertjesPlanet heeft uitgebreide real-time integraties en is eenvoudig te koppelen aan uw productaanbod en voorraad. In het dashboard kunt u uw plaatsingen beheren en statistieken inzien.

 

Hoe werkt het?

Installeer de ZoekertjesPlanet app in de Lightspeed appstore en klik op 'Geïnstalleerd. Ga naar app'. U wordt nu doorgestuurd naar ZoekertjesPlanet.be waar u klikt op 'Koppelen' om een account aan te maken waaraan uw shop automatisch gekoppeld wordt. Wij gaan nu aan de slag met de instellingen van uw account, zodat u binnen no-time uw producten kunt aanbieden op alle verkoopkanalen die gekoppeld zijn aan ZoekertjesPlanet.

 

Dé tool voor online marktplaatsen

1. Full service

ZoekertjesPlanet regelt gratis de eerste instellingen en koppelt initieel al uw producten voor u, zodat u daarna meteen van start kunt.

 

2. Gratis, betaald en internationaal verkopen

Plaats uw producten eenvoudig op alle bekende Belgische verkoopkanalen zoals 2ehands.be, eBay, Bol.com, Google Shopping, Beslist en Kieskeurig. Verkoopt u ook in het buitenland en hebt u een internationale webshop? Gebruik dan één van de vele Europese verkoopkanalen zoals Marktplaats Admarkt, Amazon, eBay, Rakuten of Kelkoo. Naast betaalde marktplaatsen en shoppingsites, heeft ZoekertjesPlanet unieke koppelingen met veel relevante GRATIS verkoopkanalen als aanvulling op uw betaalde campagnes.

 

3. Performance meten

Bekijk hoe uw zoekertjes het individueel en collectief doen met de mogelijkheid om uitgebreid te filteren en de historie op te vragen.

 

4. Alle tools die u nodig hebt

Een systeem dat iedereen snapt, maar waarmee wel alles mogelijk is? ZoekertjesPlanet is gemaakt voor webshop eigenaren, maar ook voor marketeers die hun campagnes willen optimaliseren.

 

5. Risicoloos 30 dagen gratis proberen

  • Gratis, Betaalde en Internationale marktplaatsen
  • Uitgebreid datafeed management
  • Uitgebreide rapportage van uw zoekertjes bij de verschillende verkoopkanalen
  • Inclusief gratis set-up
  • Geen set-up kosten of opzegtermijnen en geen contracten

  

Prijzen

Klik hier voor een volledig overzicht van alle mogelijkheden per accountsoort.

 

Over ZoekertjesPlanet.be

ZoekertjesPlanet is een innovatieve multichannel tool van EasyAds in Breukelen, Nederland. EasyAds bestaat sinds 2006 en ontwikkelt mooie tools voor online marktplaatsen en verkoopkanalen.

 

Support

Bel of mail het ZoekertjesPlanet team, we helpen u graag verder! [email protected] - een beller is sneller via 078 480 508.

Voorbeeld