SEOnovo SEOnovo Motor

€17,50 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

De SEOnovo template

Met trots presenteren wij ons nieuwste thema; de SEOnovo.

Compact, strak, geoptimaliseerd voor smartphone en tablet, gebruiksvriendelijk en snel.

 

Bekijk alle 3 de presets:

SEOnovo Living

SEOnovo Motor

SEOnovo Jewel

 

XML Kiyoh feed integratie

Indien u een abonnement bij Kiyoh heeft, kunt u tegen een meerprijs een XML feed aanvragen. Door de XML-feed te installeren wordt elke nieuwe beoordeling een activiteit op uw website. En daar kijken zoekmachines o.a. naar, zodat uw positie hoger wordt. In combinatie met de Rich Snippets (ook standaard geïntegreerd in dit thema), worden ook de gele sterren in organische Google zoekresultaten getoond en bent u nog opvallender!

 

Timer voor snelle levertijd

Vandaag besteld voor 16:00, morgen in huis? Dit kan een extra trigger zijn voor de bezoeker om snel de bestelling af te ronden. In dit thema is er een timer geïntegreerd op de productpagina, welke aftelt tot de deadline van deze snelle levertijd. Handig!

 

Product varianten visueel vertoond, inclusief afbeelding en voorraadstatus

Hoe mooi is het dat je op de productpagina ook direct de voorraadstatus van de andere productvarianten kan zien. In de SEOnovo kan dat! De product varianten worden visueel weergegeven als blokje, inclusief een kleine afbeelding, de voorraadstatus en de prijs. Indien u geen afbeelding heeft per variant, kunt u er ook voor kiezen de titel van de variant te tonen, ook inclusief voorraadstatus en prijs.

 

Custom design blog pagina’s

OOSEOO heeft de blog pagina’s wat opgefrist. Een overzichtelijke indeling van alle blog artikelen en een mooie strak design voor de blog artikel pagina’s.

 

Custom 404 pagina

Binnen LightSpeed wordt de bezoeker standaard doorgestuurd naar de homepagina als zij op een pagina komen die niet bestaat. In dit thema hebben we daar verandering in gebracht en een custom 404 pagina ontwikkeld. De tekst op deze pagina kunt u zelf aanpassen via de thema instellingen, of via de Aangepaste vertalingen.

 

Nieuwsbrief pop-up

Om uw nieuwsbrief extra te promoten is er de mogelijkheid het inschrijfformulier voor de nieuwsbrief als pop-up te laten verschijnen in de webshop. Deze wordt na ingevuld of weggeklikt 24 uur niet meer vertoond, dit betekent dat hij de cookies voor 24 uur opslaat op de computer van de bezoeker. De afbeelding en tekst in de popup zijn te wijzigen via de thema instellingen.

 

Custom klantenservice pagina 

We hebben de standaard indeling van de klantenservice pagina wat opgefrist en meer aangepast op de algehele stijl van de webshop. De FAQ vragen staan standaard ingeklapt, om ruimte te besparen op de pagina en het geheel gebruiksvriendelijker te maken. Wanneer op de vraag wordt geklikt klapt het antwoord pas uit.

 

Ondersteuning voor Google Remarketing

Standaard staat de code voor Dynamische Remarketing al in de SEOnovo geïmplementeerd.

Heeft u hulp nodig bij het implementeren van de code en het opzetten van een dynamische remarketing campagne? U vindt onze speciale aanbieding voor SEOshop webwinkeliers in de Dynamische Remarketing handleiding!

Heeft u daarna verdere support nodig bij het opzetten en beheren van uw Dynamische Remarketing campagnes? Bekijk dan onze AdWords pakketten op www.ooseoo.com/adwords-uitbesteden.

 

Meer weten over het thema? Raadpleeg onze uitgebreide handleiding.

 

Changelog thema:

14/8 - Uitlijning product specificaties

14/8 - Wanneer er filters actief zijn, standaard filterbalk uitgeklapt

10/6 - Fix uitlijning blog artikelen in footer