Theme Mandrill Wine

€17,50 / maandelijks
 • Screenshot

Omschrijving

Omschrijving:

 

 • Theme Mandrill is het meest uitgebreide thema van Lightspeed! Check de voorbeelden Default, Wine en Furniture!
 • Gebouwd door de #1 Lightspeed partner (eerste partner sinds 2012 en met inmiddels 1.000 gebouwde shops de meeste ervaring met Lightspeed!)
 • Ondanks de berg aan functionaliteiten; het snelste thema! Uitsluitend schone code, geen grote hoeveelheden Javascript en CSS-bestanden.
 • Onderscheidende conversiekoning! Eenvoud, overzicht, gebruikersgemak en snelheid staan voorop.
 • Volledig getest vanuit de 'Mobile first' Het thema scoort uitmuntend op mobiele apparaten!
 • Een custom blog weergave die wél goed werkt op alle apparaten!
 • Live wish list functie (alleen voor SSL)!
 • Standaard tal van integraties met o.a. Loyalty Lion en meer!
 • Op korte termijn tal van gratis updates zoals een custom cart en meer (check de roadmap hieronder!)

 

Waarom Theme Mandrill?

Onze jarenlange ervaring met Lightspeed leidde tot een schat aan expertise en ervaring. We hebben daarnaast heel goed gekeken naar de tekortkomingen van andere thema's en hebben jarenlang een berg aan gebruikerservaringen verzameld. Front-end technisch hebben we met 1.000 gebouwde shops op Lightspeed daarnaast vrijwel alles al eens een keertje gefikst. Het werd tijd om deze expertise op een thema te storten, en dat hebben we gedaan!

Theme Mandrill is met 200+ functionaliteiten het meest uitgebreide thema van Lightspeed. Met Theme Mandrill heb je o.a. de mogelijkheid om zelf de indeling van de homepage, categorie- en productpagina's te bepalen en kies je zelf hoe je de filters, menu's en overigen wilt tonen.  Daarnaast zijn tal van integraties en overige functies standaard in het thema verwerkt, zodat je gemakkelijk zelf, zonder hulp, het thema invulling kan geven. En (!) ondanks dat het thema gigantisch veel instellingen en features kent, hebben we toch weten te presteren dat de code schoner dan schoon is en de laadtijden om die reden optimaal presteren!  

Daarnaast zijn we niet zomaar thema-bouwers. We hebben 100% focus en werken uitsluitend met Lightspeed, dag in, dag uit. Heb je vragen of hulp nodig? Ontvang op werkdagen binnen een dagdeel antwoord op je vraag. Feature request? We schakelen snel en geven je 100% duidelijkheid!  

 

Roadmap:

We hebben door onze enorme ervaring, al zeggen we het zelf, met Theme Mandrill de nieuwe standaard voor Lightspeed Themes gezet. Maar ook de komende tijd blijven we die standaard verleggen met updates en toevoegingen. Zo staan bijvoorbeeld onderstaande features al op de roadmap om op korte termijn gerealiseerd te worden:  

 

 • Custom winkelwagenpagina 
 • Custom klantenservicepagina
 • Bulk orders op productoverzichten
 • Countdown timer voor verzending op de productpage
 • Productvideo's op de productpage
 • En nog veel meer, maar dat wordt nog even geheimgehouden!

 

Presets

 

Documentatie

Klik hier voor de uitgebreide online documentatie en handleiding. Vragen? Neem contact op via [email protected].

 

En wil je nog meer?

Helaas kunnen niet alle door ons gewenste functionaliteiten collectief in een thema worden verwerkt, omdat niet iedereen dezelfde functionaliteiten wenst. Niet getreurd; als #1 maatwerk partner van Lightspeed helpen we je met alle plezier betaalbaar en snel op weg.  

En hulp nodig bij de invulling en/of het design van je thema? We hebben vaste pakketten klaarliggen om je ook hiermee te ondersteunen. Neem contact op via [email protected] en vraag naar de mogelijkheden!  

 

Over Shopmonkey

Shopmonkey is onderdeel van Online Monkey en de eerste en daarmee oudste partner van Lightspeed (sinds 2012). Onder het label Shopmonkey focussen we ons, met een relatief klein team aan Lightspeed fanaten, sinds 2014 uitsluitend en volledig op Lightspeed. Met 1.000 gebouwde shops zijn we de meest ervaren partij op het gebied van maatwerk, design en front-end techniek op Lightspeed. Deze ervaring en focus zorgen daarnaast voor korte doorlooptijden, een betaalbaar tarief, snelle communicatie en daarom uitsluitend tevreden Lightspeed klanten!