Verkoop je producten in abonnementsvorm

Lightspeed maakt het mogelijk om je producten aan te bieden in een abonnementsmodel.

Subscription Commerce

Maar liefst 30% van de online shoppers in de VS heeft een online abonnement.

Mempay als subscription commerce partner van Lightspeed

Mempay is het toonaangevende platform op het gebied van subscription commerce. Met Mempay kan je in een handomdraai je producten op abonnementsbasis aanbieden.


Lees meer over Mempay

Geschikt voor talloze producten

Geschikt voor talloze producten

Een groot aantal producten is geschikt voor subscription commerce. Neem bijvoorbeeld producten die je regelmatig aanschaft zoals scheermesjes, tandpasta, crème, koffie, onderbroeken en sokken. Maar ook luxe en entertainment producten kunnen worden verkocht als aangename verrassing; DVD's, wijn, chocolade, noten, snoep en sieraden.

Verschillende abonnementsvormen

Verschillende abonnementsvormen

Bij Subscription Commerce heb je de keuze uit veel verschillende abonnementsvormen. De meest voorkomende vorm is het standaard pakket die verkocht wordt voor dezelfde prijs, met dezelfde frequentie en dezelfde inhoud.

Inzicht in jouw abonnees

Inzicht in jouw abonnees

Met Mempay houd je de abonnementen binnen ons platform altijd up-to-date, veilig en toegankelijk, je krijgt inzicht in jouw balans, actieve abonnees, betaalgedrag, nieuwe aanmeldingen en meer. Omdat het aanbieden van abonnementen draait om voorspellen.

Lightspeed klanten

Smoothie Operators

Smoothie Operators

Zet jouw gezondheid op nummer één met Smoothie Operators! Het is hun missie om het voor jou makkelijk te maken en je dagelijkse voedingspatroon te voorzien van een super gezonde toevoeging. Zij zijn committed aan jouw gezonde levensstijl en goede voeding.

Flown

Flown

Bij Flown bestel je hét abonnement voor al je huishoudelijke apparaten! Zij geloven dat ons huishouden duurzamer kan zonder dat we meer moeten betalen. Sterker nog: volgens hen kan het zelfs stukken goedkoper. Hoe? Door apparaten niet meer te kopen, te huren of te leasen. In plaats daarvan willen zij dat gebruikers alleen betalen voor het gebruik.

Subscripton commerce thema

Theme Subscription

Theme Subscription

Met het thema Theme Subcription kan je net zoals Boldking of Hellofresh op abonnementsbasis verkopen. Het thema is geoptimaliseerd voor subscription commerce, waarbij de app van bijvoorbeeld Mempay nog wel zelf geïnstalleerd moet worden. Wil je liever niet op abonnementsbasis verkopen, maar verkoop je bijvoorbeeld maar één of vijf producten? Ook dán is het thema geschikt!

De voordelen van subscription commerce

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Dankzij de naadloze integratie met jouw Lightspeed webshop is het uitermate gemakkelijk om met Mempay aan de slag te gaan. Online abonnementsmodellen worden op een andere manier aangeboden. Subscription Commerce draait om gemak, ontzorgen en bovenal een plezierige beleving voor de klant. Concreet houdt dit in dat abonnementen maandelijks opzegbaar moeten zijn, gemakkelijk gepauzeerd kunnen worden en elke levering een zekerheid is, waardoor de klant dit als prettig en gemak ervaart!

Bewezen concept

Bewezen concept

Volgens Techcrunch blijft bij minder dan 1% opzeggingen per maand, 70% van de abonnees gedurende 36 maanden lid. In de Verenigde Staten heeft 30 procent van de online shoppers een online abonnement. Van deze enorme hoeveelheid abonnementen heeft maar liefst 20 procent een ‘curated’ online abonnement. Curated houdt in dat je een abonnement aangaat voor een vast bedrag per maand, maar de inhoud van elke levering telkens varieert. Zoals verschillende soorten koffiebonen of delicatessen.

Loyaliteit

Loyaliteit

Ten slotte verhoog je de loyaliteit van je klanten. Door hun elke maand te verrassen, te ondersteunen of blij te maken, zorg je ervoor dat zij abonnee blijven en garandeer je je maandelijkse inkomsten. Het is namelijk 6-7 keer goedkoper om een bestaande klant te behouden, dan om een nieuwe klant aan te trekken.

Start vandaag nog

Verbreed je aanbod en groei mee met de trend van 2016; subscription commerce.