Feedback Company - Ontdek wat klanten van je bedrijf vinden

Jouw online reputatie ligt in de hand van de consument. Feedback Company helpt je met het verzamelen, controleren en publiceren van betrouwbare reviews.

Echt prettig feedback geven

Onafhankelijke reviews zorgen direct voor geloofwaardigheid en vertrouwen. Wees transparant en vraag jouw klanten zélf om hun ervaringen te delen.

1. Verzamel feedback
2. Beheer feedback
3. Publiceer feedback
4.Boek resultaat

Auto-feedback en handmatige keuring

Reviews verzamelen kan bij Feedback Company volledig geautomatiseerd worden met de auto-feedback module. Vervolgens worden alle reviews handmatig gekeurd door onze onafhankelijke specialisten. Dit vergroot de betrouwbaarheid van jouw reviews.

Personaliseer de inhoud en lay-out van vragen en widgets

Feedback Company begrijpt dat elk bedrijf uniek is. Zo kun je de vragen die je stelt en de lay-out van de uitnodiging personaliseren. Gebruik de Customizable Widget om de widget te matchen bij jouw eigen huisstijl.

Google AdWords integratie

Google heeft wereldwijd licenties verleend aan slechts enkele review specialisten die onafhankelijke reviews verzamelen voor bedrijven. Feedback Company is één van deze Google review partners. Met de Seller Ratings val je extra op in de betaalde zoekresultaten.

Reviews - Vertrouwen - Conversie

In de hedendaagse wereld van online winkelen spelen reviews een prominente rol bij het wel of niet plaatsen van een bestelling. Zo lezen inmiddels 90% van de bezoekers de reviews over je webshop en besteden klanten gemiddeld 31% meer wanneer je shop een uitstekende (9 of hoger) review score heeft. Verder geeft 72% van de bezoekers aan dat het vertrouwen toeneemt wanneer je webshop is voorzien van positieve reviews.

Verhoog de zichtbaarheid van je website met SEO

Maximaliseer de kracht van customer content door de reviews te gebruiken voor de SEO waarde van je website. Reviews vormen unieke content waardoor webpagina’s beter scoren in de organische zoekresultaten.

Customer Effort Score

Er zijn verschillende indicatoren om je bedrijf goed in beeld te krijgen. Één van de belangrijkste pijlers is de Customer Effort Score (CES). Feedback Company is de eerste Google Partner welke het mogelijk maakt om de grote indicatoren te koppelen aan een Google Seller Rating.

Net Promoter Score

Er zijn verschillende indicatoren om je klanttevredenheid goed in beeld te krijgen. De meest belangrijke pijler hiervoor is de Net Promoter Score (NPS). De NPS wordt al jaren gebruikt door grote corporaties om een duidelijk beeld te krijgen van hun klantloyaliteit. Feedback Company maakt deze tool beschikbaar voor elke ondernemer.

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul a.u.b. je volledige naam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Vul a.u.b. een geldig bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies jouw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als je zoekt naar een Dealer Management oplossing voor jouw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met onze
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .