Welkom Friends & Family!

Wij staan voor een sterke en hechte community rond onafhankelijke retailers en restaurateurs. Daarom nodigen we je graag uit voor het Friends & Family programma van Lightspeed. Ben je geïnteresseerd om Lightspeed klant te worden - voor één jaar of langer? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een exclusieve besparing van 150 euro! Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Klik hier voor meer informatie over onze producten. Maar vergeet niet naar deze pagina terug te keren! De enige manier om van dit exclusieve aanbod te profiteren, is via dit formulier.

Friends & Family

Kom jij in aanmerking?

Je komt in aanmerking voor deze exclusieve promo onder de volgende voorwaarden:

  • Je bent verwezen door een gemachtigde werknemer van Lightspeed en je hebt deze naam genoemd op dit formulier en/of aan de telefoon.
  • Je doet geen zaken in de branches Powersports, Marine of Recreational Vehicle.
  • Je bent nog niet in aanraking geweest met enige vorm van demand generation-activiteiten van Lightspeed, waaronder, maar niet gelimiteerd tot: aanvraagformulieren, proefversies, email marketing etc.
  • Je sluit een jaarabonnement af voor één of meer van de volgende Lightspeed producten: Lightspeed Retail, Lightspeed Restaurant, Lightspeed eCom, Lightspeed OnSite.

*Een korting ter waarde van 150 euro, in de valuta van de locatie van het bedrijf, wordt toegepast op de totale retail waarde. Lightspeed behoudt zich het recht voor om deze aanbieding te stoppen, te allen tijde en om welke reden dan ook.