• Afbeeldingen

Ask Emma

  • Laat klanten online bestellen, via Facebook Messenger of uw website
  • Geïntegreerd met uw Lightspeed kass
  • Eenvoudig opgezet, geen technische kennis nodig
  • Geschikt voor take-away en delivery

“Klanten rekenen onmiddellijk af via Bancontact, Payconiq, iDEAL, PayPal, VISA of Mastercard.”

Maak het uw klanten gemakkelijk

We trappen allicht een open deur in als we zeggen dat de Klant vandaag Koning wil zijn. Hij bestelt bij wie gemak combineert met een eerlijke prijs.

Koppeling met Lightspeed

Ask Emma is de enige oplossing op de markt die toestaat om zeer laagdrempelig (via Facebook Messenge of een knop op uw website) te bestellen en te betalen, en ook nog eens rechtstreeks koppelt met je Lightspeed kassasysteem.

Uitgebreide informatie

Ask Emma is beschikbaar in twee versies: of via een chatbot waarmee u kan praten in Facebook Messenger, en/of via een knop op uw website. Als u voor Ask Emma kiest, zorgen wij dat uw zaak te vinden is via Facebook Messenger. Om Ask Emma op uw website te activeren, dient u enkel 2 regels code (die wij u bezorgen) te plakken op uw website, om Emma te activeren.

Uw klant kan kiezen voor takeaway of delivery, afhankelijk wat u zelf wenst aan te bieden. Alle aangeboden producten worden uit uw Lightspeed kassasysteem gehaald, u hoeft dus

maar op 1 plek uw producten te onderhouden. Ook de inkomende betaalde bestellingen ziet u onmiddellijk verschijnen op uw Lightspeed kassa.

Testimonials

“Ik was echt onder de indruk van de oplossing die de jongens van Ask Emma bedachten. Het feit dat u kunt kiezen voor de app of Facebook Messenger geeft flexibiliteit en het doen van een bestelling is super eenvoudig via dit systeem.”

– Jim C., Balls & Glory

“Voor mij is dit systeem een no-brainer. Zelden heb ik op een systeem zo intuïtief bestellen gezien, en ik hou van het feit dat ze een groot scala aan betaalmogelijkheden aanbieden (Bancontact, Payconiq, iDEAL, …). Het duurde nog geen 5 seconden om te beslissen om dit te nemen voor mijn take-away bestellingen.”

– Bernard S., Otomat

“Wij zijn een van de eerste premium resellers van het Lightspeed Resto product, en door de jaren heen hebben we honderden oplossingen gezien. Ik moet zeggen dat de Ask Emma die wow-factor heeft die ik steeds zocht, en het is perfect verenigbaar met Lightspeed. Op de eerste dag had ik het al verkocht aan 2 van mijn klanten.”

– Pierre M., Tills Solutions

Over ons

Infinity Mobile is een Belgische technologie scale-up gericht op “checkout-as-a-service”. Het betekent dat we het bestel en betaalproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, maar we ook proberen om het comfort te verhogen voor de restaurant eigenaar. Een geweldig voorbeeld hiervan is de Lightspeed integratie.

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie:
Online bestellen
Product:
Restaurant