• Afbeeldingen

Ask Emma

− Laat klanten eten en drinken bestellen via hun mobiele telefoon
− Maak gebruik van de Ask Emma app of Facebook Messenger
− Geschikt voor take-away, delivery en ter plaatse bestellen

“Klanten rekenen onmiddelijk af via Bancontact, Payconiq, iDEAL, PayPal, VISA of Mastercard”

Koppeling met Lightspeed POS
Ask Emma is de enige oplossing op de markt die toestaat om zeer laagdrempelig (via Facebook Messenger) te bestellen en te betalen, en die dan ook nog eens rechtstreeks koppelt met uw Lightspeed kassasysteem.

Verlaag je personeelskosten
Ask Emma komt toe aan de stijgende vraag om een bestelling mobiel te kunnen doen, waarbij uw kost van personeel kan zakken en door de lage instapdrempel uw klanten snel van start kunnen.

Uitgebreide informatie
Ask Emma is beschikbaar in twee versies: een App (voor IOS en Android), en een chatbot die je als vriendin kan toevoegen in Facebook Messenger. Als u voor Ask Emma kiest, voegen wij uw zaak toe zowel in de App als in Facebook Messenger. Betreft de App die mensen downloaden vanuit de app store: dit is vrij rechtoe rechtaan: uw klant registreert zich in de app, selecteert uw zaak en doet zijn bestelling en betaling.

Uw klant kan kiezen voor takeaway, delivery of ter plaatse, afhankelijk wat u zelf wil aanbieden. Alle aangeboden producten worden uit uw Lightspeed kassasysteem gehaald, u hoeft dus maar op 1 plek uw producten te onderhouden. Ook de inkomende bestellingen ziet u steeds onmiddellijk verschijnen op uw Lightspeed kassa.

Testimonials
Jim C., Balls & Glory: “Ik was echt onder de indruk van de oplossing die de jongens van Ask Emma bedachten. Het feit dat je kunt kiezen voor de app of Facebook Messenger geeft flexibiliteit en het doen van een bestelling is super eenvoudig via dit systeem”

Bernard S., Otomat: “Voor mij is dit systeem een no-brainer. Zelden heb ik op een systeem zo intuïtief bestellen gezien, en ik hou van het feit dat ze een groot scala aan betaalmogelijkheden aanbieden (Bancontact, Payconiq, iDEAL, …). Het duurde geen 5 seconden om te beslissen om dit te nemen voor mijn take-away bestellingen”

Pierre M., Tills Solutions: “Wij zijn een van de eerste premium resellers van het Lightspeed Resto product, en door de jaren heen hebben we honderden oplossingen gezien. Ik moet zeggen dat de Ask Emma die wow-factor heeft die ik steeds zoek, en het is perfect verenigbaar met Lightspeed. Ik had het al verkocht aan 2 van mijn klanten op de eerste dag.”

Over ons
Infinity Mobile is een Belgische startup gericht op “checkout-as-a-service”. Het betekent dat we het bestel en betaal proces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken, maar we ook proberen om het comfort te verhogen voor het restaurant eigenaar: een geweldig voorbeeld is de Lightspeed integratie.

Resto-eigenaren houden van hun Lightspeed POS, en willen niet nog een ander systeem gebruiken voor elk kanaal dat bestellingen binnenstuurt. Infinity Mobile heeft kantoren in Gent en Luik, en richt zich specifiek op ondernemers die innovatie verwelkomen in hun zaak.

Ontdek meer