Trek Google shoppers naar je winkel zonder je kassasysteem te verlaten

Creëer en beheer Google lokale winkelvoorraad advertenties om meer klanten naar de winkel te trekken, dit alles zonder je kassasysteem te verlaten.

Trek Google shoppers naar je winkel zonder je kassasysteem te verlaten

Lightspeed + Google Ads = #ShopLocal.

Synchroniseer je voorraad. Manage je campagnes. Volg je vooruitgang. Trek meer klanten naar je winkel. Allemaal zonder je Lightspeed kassasysteem te verlaten.

Bereik lokale shoppers door jouw vooraad weer te geven in de Google zoekopdrachten.

Jouw klanten bevinden zich online, maar willen je winkel ook offline bezoeken. Mobiele zoekopdrachten naar de beste plek om producten te kopen zijn in de USA met meer dan 70% gestegen. Vervul hun behoeften en bereik je klanten met strategische in-store Google winkelvoorraad advertenties.

 • Word als een van de eerste weergegeven in de Google zoekresultaten wanneer klanten naar producten in de buurt zoeken
 • Trek meer klanten naar je winkel door je producten online tentoon te stellen
 • Combineer lokale voorraadadvertenties met onze contactloos afhalen-functie om in te spelen op het veranderende klantgedrag

Automatiseer je marketingcampagnes met geïntegreerde Google Ads.

Bespaar tijd door je Google winkelvoorraad advertenties te beheren in je Lightspeed kassasysteem. Synchroniseer je voorraad en zet campagnes op om automatisch lokale shoppers te bereiken die zoeken naar producten die jij aanbiedt. Als je geen voorraad meer hebt, stoppen de campagnes waardoor je geld bespaart.

 • Meld je aan en synchroniseer je Lightspeed voorraad met Google Ads — geen voorraadverificatieproces vereist
 • Creëer urgentie bij shoppers met automatische out-of-stock waarschuwingen wanneer de voorraadniveaus laag zijn
 • Pauzeer automatisch je advertenties wanneer je je dagelijkse budget bereikt of wanneer een product uitverkocht is om marketingkosten te minimaliseren

Krijg tot €120 Google Ads credit om lokale shoppers te bereiken.

Nieuwe Google Ads accounts krijgen advertentie credit tot €120 om hun campagne te starten.
Google matcht je advertantieuitgaven tot €120 in de eerste 31 dagen van je Google Ads account.
Zie algemene voorwaarden voor meer details.*

Lokale winkelvoorraad advertenties: Trek meer shoppers naar je winkel met Lightspeed en Google | Webinar

Bekijk hier de webinar in samenwerking met Google terug. Leer meer over onze nieuwste integratie en wat de voordelen zijn van het beheren van lokale winkelvoorraad advertenties in Lightspeed. Deze webinar wordt in het Engels gepresenteerd.

Volg en meet de impact van je ads zonder je kassasysteem te verlaten.

91% van de smartphonegebruikers is van plan een product te kopen nadat ze een relevante advertentie hebben gezien. Maak je advertenties zo effectief mogelijk door de impact van je campagnes bij te houden en zo nodig aan te passen. Doordat je je kassasysteem niet hoeft te verlaten om je statistieken te bekijken, kun je resultaten sneller controleren, zodat je campagnes zo effectief mogelijk blijven.

 • Ontdek in welke producten je klanten geïnteresseerd zijn en pas je marketing daarop aan
 • Gebruik de resultaten van advertentiescampagnes om op de hoogte te blijven van de veranderende smaak van klanten
 • Vergelijk ingebouwde verkooprapporten en advertentieresultaten om beter te begrijpen waar klanten op reageren

Zorg dat klanten je ontdekken op Google en meer te weten komen over jouw onderneming.

49% van de klanten zegt dat ze wel eens Google hebben gebruikt om nieuwe producten te vinden. Trek meer klanten naar je winkel met gerichte, lokale Google winkelvoorraad advertenties. Geef klanten de informatie die ze nodig hebben om jou te vinden en stel je producten tentoon aan het winkelend publiek. Beheer je aanwezigheid op Google, zonder dat je meerdere sites en accounts hoeft te beheren. Manage de weergave van je onderneming op Google Search en Google Maps, zonder dat je daarvoor verschillende accounts of sites hoeft te beheren.

 • Trek meer klanten naar je online én offline locaties met je Google Mijn Bedrijf-vermelding
 • Houd je klanten op de hoogte van je openingstijden, contactinformatie en reviews
 • Presenteer je online voorraad met een gratis product showcase van Google
Retail Support

De ondersteuning die je verdient.

Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, regelmatige check-ins, webinars, demo's, video's en gidsen: we hebben alles wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt - helemaal gratis.

 • Persoonlijke onboarding
 • Ruime keus uit gidsen, webinars, demo's en video's
 • Onbeperkt 24/7 support

Alles wat je nodig hebt op één plek. Eindelijk.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor retailers vormt.

 • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén plek voor alle klantdata - Eén support team
 • Krijg één volledig geïntegreerd aanbod
 • Kies van basis- tot premium om het pakket te vinden wat op jouw behoeftes aansluit

*Algemene voorwaarden van deze aanbieding:

Deze aanbieding is enkel beschikbaar voor klanten met een factuuradres in Nederland. Eén promotiecode per adverteerder.
Activeer deze aanbieding als volgt: Klik vóór 31 december 2022 op de knop of link die aan deze aanbieding is gekoppeld en de promotiecode wordt automatisch toegepast op uw account. Als u gebruik wilt maken van deze aanbieding, moet de promotiecode worden toegepast op uw eerste Google Ads-account binnen veertien dagen nadat uw eerste advertentievertoning is weergegeven via dit account.
Het Google Ads-advertentietegoed verdienen: Begin met adverteren zodra u de code heeft ingevoerd. De reclamekosten die u in de 31 dagen dagen daarna maakt (exclusief belastingen), krijgt u terug als promotietegoed met een maximale waarde van 120 EUR.
Zodra voorwaarde 2 en 3 zijn voltooid, zal het advertentietegoed worden toegepast binnen ongeveer 5 dagen op het 'Betalingsoverzicht' van uw account.
Advertentietegoeden zijn enkel van toepassing op toekomstige advertentiekosten. Advertentietegoeden kunnen niet worden toegepast op kosten die gemaakt zijn voordat de code werd ingevoerd.
U zult geen melding ontvangen wanneer uw verdiende advertentietegoed op is en eventuele extra reclamekosten zullen aangerekend worden via de door u gekozen vorm van betaling. Als u het adverteren niet wilt voortzetten, dan kunt u uw campagnes op elk gewenst moment onderbreken of verwijderen.
Uw account moet eerst succesvol worden gefactureerd door Google Ads en in een goede staat blijven om te kunnen kwalificeren voor het advertentietegoed.
De volledige algemene voorwaarden kunnen hier worden gevonden: http://www.google.nl/intl/nl/ads/coupons/terms.html.