• Afbeelding

Wat is MonkeyData?

MonkeyData combineert data van zowel je Fysieke als je Online winkel op een plek.

Waarom MonkeyData?

De app is speciaal ontworpen voor Lightspeed en brengt alle dagelijkse zaken bijeen – Retail, eCommerce en Omnichannel. Je kunt ze combineren, of zelf kiezen welke modules je gebruikt voor je bedrijf.

Uitgebreide beschrijving

In MonkeyData zie je de data van je Fysieke winkel (POS) en webshop op één plek. Je kunt daarnaast zoeken naar best verkopende producten, de productiviteit van je personeel monitoren en de trends vergelijken tussen verschillende fysieke winkels.

MonkeyData zorgt dat winkeleigenaren een compleet overzicht hebben van de sales- en marketingkanalen en de KPI’s. Dit zorgt zowel op de korte als lange termijn voor succes, dankzij de data-gebaseerde beslissingen die hierdoor genomen kunnen worden.

● Weet je wat de omzet-trends zijn bij al je fysieke winkels?
● Wat zijn je best verkopende producten?
● Wie is de meest productieve werknemer? Hoe motiveer je de werknemers om voor een nóg betere productiviteit te zorgen?

Wij geven je de informatie waar je je omzet mee kunt verhogen en je naam kunt versterken. Niets minder.

Monitor ook je sales- en marketingkanalen. Dit geeft je een uitgebreid overzicht dat nodig is voor het maken van strategische veranderingen.

● Google Analytics
● Google AdWords
● Facebook Ads, Facebook, Twitter
● Emailing tools

Nu is de tijd om weloverwogen beslissingen te maken met betrekking tot je campagnes. Dankzij MonkeyData kun je je makkelijk aanpassen en zorg je er zelf voor dat ieder besluit een succes wordt.

Testimonials/references

“Met MonkeyData krijgen we onze fysieke winkel en webshop samen in één overzicht. Dit overzicht geeft ons nieuwe waardevolle inzichten en scheelt ons maandelijks duizenden euro’s.”

– Capatex –

“MonkeyData is een enorme verbetering vergeleken met de Google Analytics jungle waar we normaal mee kampen. Hier hebben we voor ons gevoel een universitair diploma voor nodig.”

– Bmini –

Over ons

MonkeyData is de nummer één in omnichannel analytics. Ons product stelt je in staat om de sales- en marketingdata van je fysieke winkel, webwinkel en marktplaatsen in te zien. Alles op één plek, met behulp van ons geavanceerde analytics-engine.

Categorie: Analytics

Product: Retail