• Afbeelding

  • Roomer PMS
  • Roomer PMS

ROOMER PMS | Cloud Based Hotel Management Software & Channel Manager

ROOMER PMS opent een deur naar een makkelijke, betrouwbare, efficiënte manier van hotelbeheer in een druk landschap aan hotelsoftwareproviders. Met ROOMER PMS kunnen kleine tot middelgrote hotels eenvoudig verschillende bedrijfsprocessen beheren; van klantinteractie tot interactie met POS-, Accounting-, Revenue Management-, Door Key-Systemen, BI- en upselling platforms.

Roomer PMS

 • Compleet Property Management Systeem, waar en wanneer u wil
 • ROOMER koppelt uw kassasysteem
 • Geïntegreerde 2-way Channel Manager
 • Bespaar tijd en stuur vanuit één scherm meerdere hotelboekingsites aan
 • Optimaliseer uw aanwezigheid en beschikbaarheid online met de ROOMER Online Booking Engine – Hanteer een flexibele strategie per boekingskanaal met de ROOMER Revenue Tools
 • Promoot uw hotel wereldwijd
 • Neem geen risico’s op overboekingen
 • Krijg altijd de nieuwste en kosteloze ROOMER updates en live support

ROOMER opent een deur naar 550+ hotelboekingsites

ROOMER heeft een geïntegreerde 2-way Channel Manager die hotels verbindt met vele hotelboekingsites. De Channel Manager stuurt tarieven en voorraad naar de kanaalpartners in real time vanuit het PMS. Reserveringen komen rechtstreeks naar het PMS zonder enige handmatige invoer. Vanwege het unieke ROOMER-platform hebben hoteliers niet alleen toegang tot verschillende slimme apps voor tablets en telefoons, maar kan u ook eigen functionaliteiten en apps toevoegen aan het PMS. ROOMER is overal toegankelijk: vanuit het hotel, vanuit thuis en voorziet u altijd van de meest recente updates dankzij een in-house IT-team en kosteloos live support.

Commissie besparen, revenue en kameromzet optimaliseren

Er staan veel deuren naar boekingskanalen open voor hoteliers tegen diverse commissiepercentages. Wilt u echter commissie besparen op de online verkoop door uw kamers alleen aan te bieden aan de kanalen wanneer het u uitkomt, tegen de juiste prijs en op het juiste moment? ROOMER PMS heeft een manier om vraag en aanbod slim te managen. Met de ROOMER Revenue Tools kunt u automatisch regels instellen op basis van uw bedrijfsstrategie en diverse kanalen automatisch laten sluiten bij een gewenste bezetting. Stimuleer uw directe verkoop en laat u informeren door de ROOMER Revenue experts met bruikbare adviezen en praktijkvoorbeelden.

Automatische, efficiënte en professionele kassasysteem

Creëer een koppeling tussen uw ROOMER PMS-systeem en het kassasysteem. Dat verhoogt efficiëntie en werkt makkelijker. Boek met behulp van POSsystems Lightspeed de tafels in het restaurant direct op kamers, optimaliseer uw roomservice. De specialisten van ROOMER zijn makkelijk bereikbaar om uw hotel verder te helpen en bieden advies met één simpel telefoongesprek, mail of online. Welkom bij de ROOMER familie!

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie: Hotel PMS

Product: Restaurant