Stadschouwburg, zomer van 2016

Bekijk de Aftermovie

De passie van een ondernemer

Op 23 en 24 augustus 2016 opende het bordes van Stadsschouwburg Amsterdam zich voor een uniek pop up concept. Tijdens dit event deelt Lightspeed haar passie voor ondernemen met chef kok Steve Depp. Samen lanceren wij Lightspeed Pop – Up X Depp: een ‘Night life style’ waar gezelligheid werd gecombineerd met heerlijke gerechten, spectaculaire combinaties tussen wijn en chocola en onvergetelijke desserts van Richenel’s patisserie.

“In Amsterdam word ik altijd omringd door mensen met een passie, het is een oceaan van creatievelingen die nog lang niet leeg is. Ze inspireren mij dagelijks om nog dieper te graven in mijn talent. Mijn droom was altijd om samen met hen iets unieks te creëren. Lightspeed geeft mij de mogelijkheid deze droom te realiseren.”

– Steve Depp

Steve Depp

Wie is Steve Depp?

Bekend uit de Amsterdamse horecawereld verzorgt Steve Depp op experimentele wijze eet-services. Hij verzorgt ter plekke bijzondere hapjes en gerechten, allemaal vers en ambachtelijk bereid.

Onder zijn klanten behoren o.a. ABN Amro, Tele2, Apple en Price Waterhouse Coopers.

Het juiste kassasysteem
voor uw bedrijf

Of u nu één restaurant heeft of een keten, het iPad kassasysteem van Lightspeed is ontwikkeld om u te laten groeien. Kies uw type horeca onderneming en ontdek waarom wij de beste keus zijn.