Win je eigen pop-up restaurant

Je hebt een fantastisch restaurant concept bedacht maar nog niet de stap gezet om deze droom te verwezenlijken? Je hebt de ambitie om groot te worden met je eigen horeca concept? Meld je nu aa, strijd mee en win je eigen, volledig ingerichte restaurant op de Horecava van 8 t/m 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

Wat als je wint ...

Wat als je wint ...

Je wint niet alleen een volledig ingerichte pop-up restaurant op de Horecava 2018. Je zult ook professioneel gecoacht worden door o.a Michiel van der Erde, verkozen tot de meest markante horecaondernemer van Nederland 2016/2017. Naast het beoordelen van jouw concept, helpt hij je, samen met twee andere juryleden, jouw concept tot een succes te maken.

Maak je droom waar met de media aandacht die je verdient. Horecava, Lightspeed en Sligro zullen het winnende concept uiteraard uitgebreid bij de algemene media en vakbladen onder de aandacht brengen.

Powered by

Leren van de beste

Wie Michiel van der Eerde niet van de jury van TV programma Masterchef kent, kent hem vast van zijn restaurantconcept BAUT in Amsterdam. De inmiddels vijfde variant van het 'moving circus' BAUT is nu te vinden op het Paradijsplein in Amsterdam Oost.

Michiel heeft geleerd bij grote namen als Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis en het Amstel Hotel en was daarna eindverantwoordelijk voor de horeca-concepten bij IQ creative. En inmiddels heeft hij alweer 5 succesvolle edities van BAUT geleid en het restaurant C geopend. In hart en nieren een echte horeca ondernemer pur sang dus waar je als winnaar een hoop van kan leren.

iKentoo is vanaf nu Lightspeed

iKentoo is vanaf nu Lightspeed

Nog steeds ondersteund en ontwikkeld door het team dat je kent en waar je van houdt, is je favoriete horeca kassasysteem vanaf nu onderdeel van Lightspeed. Alles blijft hetzelfde – maar dan beter.